Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Αδειάστε τις τράπεζες


Αγαπητοί συμπολίτες,
Όλοι μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία, τα ίδια αισθήματα θυμού, απόγνωσης και παρόμοιες σκέψεις. Έχουν βαλθεί να μας εξοντώσουν ως έθνος, δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία επ' αυτού! Παράλληλα με όσους άλλους αγώνες διεξάγονται, υπάρχει κι ένας απλός, άμεσος και αναίμακτος τρόπος για να δώσουμε τέλος στο μαρτύριο της σταγόνας που βιώνουμε. Δεν συνιστά βεβαίως άμεση λύση, αλλά δίνει ένα τέλος στο αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει και μπορούμε να ελπίζουμε. 

Αδειάστε όλοι τις τράπεζες! 

Πάρτε τις οικονομίες σας στο σπίτι, κρύψτε τες σε τρύπες στους τοίχους, στη γης και όπου αλλού κρίνετε, αλλά πάντως αδειάστε τις τράπεζες. Αν η τακτική αυτή αποκτούσε συνειδητά διαστάσεις κινήματος, το σύστημα θα καταρρεύσει! Αν παράλληλα, αρνηθούμε την πληρωμή των χαρατσιών και καθυστερούμε όσο γίνεται την πληρωμή παγίων λογαριασμών, το αποτέλεσμα μπορεί να επέλθει θεαματικά γρήγορα! 

Μην απελπίζεστε! 
Μην καταθλίβεσθε! 
Μην παραδίνεστε!
Πολεμήστε! Όλοι μαζί ως έθνος, ξανά!

Υ.Γ. Ανάμεσα στο δίλημμα φτωχική ζωή ή πληρωμή φόρων και εξόντωση ποιός δυσκολεύεται να απαντήσει? Εγώ πάντως προτιμώ να ζήσω!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: