Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Έκτακτη είδηση, κόπηκε η εκπομπή του Δημ. Καζάκη στο Ράδιο 9 !

Η εκπομπή ΑΕ του Δημ. Καζάκη και του Μάνου Κακλαμάνου στο Ράδιο 9 από σήμερα σίγησε.
Ο επιχειρηματίας  Δημ. Κοντομηνάς μετά από συμφωνία με τους Γερμανούς του ALFA αποφάσισε να καταργήσει την μοναδική ελεύθερη φωνή στο Ελληνικό Ραδιόφωνο .
Σήμερα  το πρωί κάλεσε τον κύριο Κακλαμάνο , διευθυντή του σταθμού και του ζήτησε να αλλάξει άρδην η γραμμή του ράδιο 9, υπέρ του μνημονίου.
Από την στιγμή αυτή και μετά η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑE του Καζάκη -Κακλαμάνου καταργήθηκε!!
"ΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣA ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ! "

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Του έκλασαν τ'αρχίδια,καλύτερα ,δεν τους χρειάζεται πια,η αντιπαράθεση με τον γαμημένο πουτάνας γιό το μπουμπούκο ήταν περιττή και ήταν αυτό που μπορεί να προσφέρει το σαπιοσύστημα...ΟΥΣΤ και ο "Condom in ass" και οι όλοι Μπάμπηδες, όλων των ραδιομπουρδέλων...
Η αρένα στήθηκε εκεί έξω και τα λιοντάρια είναι πολλά,πάρα πολλά

Ανώνυμος είπε...

Η απολυση αυτη σημαινει οτι ο Καζακης βαδιζει σωστα χωρις συμβιβασμους