Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ο επικίνδυνος δρόμος της Ελλάδας προς την αναδιάρθρωση - Πως όλα τα σενάρια είναι πιθανά: Από την εθελοντική διαδικασία έως το πλήρες χάος


"Ο επικίνδυνος δρόμος της Ελλάδας προς την αναδιάρθρωση" είναι ο τίτλος νέου δημοσιεύματος της Wall Street Journal, στο οποίο επιχειρείται μια νέα σκιαγράφηση των τελευταίων εξελίξεων που σημειώνονται στη χώρα μας.
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, μόλις λίγες εβδομάδες πριν τη λήξη της προθεσμίας, η μορφή του σχεδίου αναδιάταξης του ελληνικού χρέους (PSI+) παραμένει ακόμη άγνωστη.
Υπό το πρίσμα αυτό, συνεχίζει η WSJ, η ελληνική κυβέρνηση και οι εκπρόσωποι των ομολογιούχων βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, την οποία επιθυμούν να περιγράφουν ως εθελοντική.
Στην πραγματικότητα, όλα τα αποτελέσματα για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είναι πιθανά: Από την πραγματική εθελοντική διαδικασία έως την ολοκληρωτικά χαοτική, συνεχίζει η εφημερίδα. 
"Το ΔΝΤ έχει πλέον πειστεί πως οι γερμανικές αξιώσεις για περαιτέρω λιτότητα θα εξοντώσουν τον ασθενή και πως η Ελλάδα χρειάζεται μεγάλη μείωση του χρέους της, ώστε να έχει μια πραγματική ελπίδα για την επιστροφή της σε ρυθμούς ανάπτυξης. Κατά το Ταμείο, θα απαιτηθεί μεγαλύτερη συνεισφορά του επίσημου τομέα, ήτοι ΕΚΤ - κεντρικές τράπεζες - ευρωπαϊκές κυβερνήσεις", συνεχίζει η εφημερίδα.
Και προσθέτει "Αντίθετα, η Γερμανία επιμένει στις αξιώσεις της για περαιτέρω λιτότητα".
"Μια ευρύτερη συμφωνία για το PSI είναι κοινώς γνωστή. Haircut 50%, κουπόνι στα νέα ελληνικά ομόλογα κάτω του 4%. Αυτή είναι η πιο πιθανή φόρμουλα, αλλά όχι η μόνη. Το συμπέρασμα των διαπραγματεύσεων δεν θα αποφασιστεί από την Ελλάδα και το IIF. Πρέπει να ικανοποιεί παράλληλα και τη Γερμανία και το ΔΝΤ", συνεχίζει η WSJ.
"H ανάγκη για τη συμμετοχή των ομολογιούχων στο PSI+ σημαίνει με βεβαιότητα πως όσοι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν θα δεχθούν πιέσεις να το κάνουν. Και έτσι η διαδικασία δεν θα είναι πια εθελοντική", δηλώνει στην εφημερίδα ανώτατος αξιωματούχος.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Περιμένετε σε λίγο καιρό να δείτε τι σημαίνει πραγματικά χάος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: