Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ικανοποίηση από δημοσκοπήσεις, προσχωρήσεις


Κλίμα ευφορίας επικρατεί στους κόλπους της Δημοκρατικής Αριστεράς καθώς το κόμμα καταλαμβάνει σε ορισμένες περιπτώσεις τη δεύτερη θέση στις δημοσκοπήσεις.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, 16 στελέχη της ανανεωτικής και μεταρρυθμιστικής Αριστεράς προσχώρησαν στο κόμμα του κ. Κουβέλη με κοινό σημείο αναφοράς τους πολύχρονους αγώνες στο παρελθόν και την πεποίθηση ότι η Δημοκρατική Αριστερά μπορεί να αποτελέσει πόλο συσπείρωσης και διαλόγου.


"Αυτό που κυρίως μας ενώνει είναι η αγωνία για το μέλλον και η συναντίληψη για τη διαμόρφωση μιας πολιτικής πρότασης ικανής να βγάλει τη χώρα από την κρίση και να ξαναβγάλει τη χώρα από την κρίση και να ξαναδώσει ελπίδα στην κοινωνία", επισήμανε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
Μεταξύ των στελεχών που προσχώρησαν είναι ο πρώην υφυπουργός επί κυβέρνησης Σημίτη, Νίκος Μπίστης, οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Παναγιώτου και Ριχάρδος Σωμερίτης αλλά και ο εκδότης του περιοδικού Μεταρρύθμιση Γιάννης Μεϊμάρογλου.
"Δεν ταυτιζόμαστε σε όλα. Αυτό θα ήταν εξαιρετικά μονότονο. Αλλά μας ενώνει αυτή η προοπτική που μόλις περιέγραψα και προηγουμένως περιέγραψε πιο αναλυτικά ο Φώτης. Τα θεμέλια αυτής της συναρπαστικής υπόθεσης και είναι συναρπαστική για κάθε αριστερό, βρίσκονται στον αριστερό ευρωπαϊσμό μας, σε μια Αριστερά μαχόμενη και διεκδικητική", τόνισε ο κ. Μπίστης.
"Χρειάζονται ασφαλώς νέα πολιτικά υποκείμενα. Και πιστεύω απολύτως ότι η Δημοκρατική Αριστερά μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης στην ανασυγκρότηση ενός ευρύτερου, προοδευτικού, δημοκρατικού χώρου", υπογράμμισε ο κ. Παναγιώτης Παναγιώτου.
Σημ.axinosp:Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε, όσο και να σας σπρώχνουν τα παπαγαλάκια του MEGA, άπατοι θα πάτε !!

2 σχόλια:

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

EIMAI SE TAKSIDI GAMW TO MOYNI THS POYTANAS THS MANAS TOUS !

OPWS TO EIXA PEI EDW KAI KAIRO: TA MASONOSKOYPIDIA TWN TOKOGLYFWN THA ETOIMAZAN KAINOYRGIO KOMMA.

STA SKATA NA PANE OLOI OI POYSTHDES PSEYTOARISTEROI.

EPANASTASH RE KAI KREMALA SE OLOYS !!!

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

...NO FUCKING MERCY !!!