Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Βιομήχανοι απειλούν με απολύσεις σε περιπτώσεις ελέγχων, λέει ο υφυπουργός Ανάπτυξης

Αίσθηση έχει προκαλέσει δήλωση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γ.Βλάχου ότι εταιρείες απειλούν με απολύσεις, σε περίπτωση που το ΥΠΑΝ προχωρήσει σε ελέγχους τιμών. Υπέρ του μποϊκοτάζ σε συγκεκριμένα προϊόντα με αδικαιολόγητες αυξήσεις τάχθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Μιλώντας στην ίδια εκδήλωση ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε ότι εντός των ημερών θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, καθώς και το νομοσχέδιο για τις εισπρακτικές εταιρείες, θέματα που θα αποτελέσουν αντικείμενο της κυβερνητικής επιτροπής που συνεδριάζει το μεσημέρι.
Επανάλαβε ότι δεν θα διστάσει να ζητήσει από τις καταναλωτικές οργανώσεις να προχωρήσουν σε μποϊκοτάζ. Ο υπουργός ανέφερε ότι από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα έχουν αυξηθεί οι τιμές σε 4000 κωδικούς ενώ έχουν γίνει μειώσεις ή έχουν ανακληθεί αυξήσεις σε 20.000 κωδικούς σούπερ μάρκετ από ένα σύνολο 80.000 κωδικών.
Είμαστε υπέρ της επιχειρηματικότητας, αλλά δεν κλείνουμε το μάτι σε καμία επιχειρηματική συμπεριφορά, είπε ο κ. Χατζηδάκης προσθέτοντας ότι είναι έτοιμο το Παρατηρητήριο Τιμών, για το οποίο θα ανακοινωθούν δράσεις εξοικείωσης μαζί του για πολίτες, που δεν χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες, ενώ στελεχώνεται και η νέα Ελεγκτική Διεύθυνση στο υπουργείο Ανάπτυξης.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=994308&lngDtrID=251
Σημ:axinosp:Παλαιότερα επί ΠΑΣΟΚ Σιμήτη και με υπουργό τη Βάσω Παπανδρέου πλησιάζαμε τους στόχους της ΟΝΕ . Κάποιες μεγάλες εταιρείες θέλησαν να κάνουν αυξήσεις και τους είπε η Βάσω διαρέοντας πληροφορία , να μην τολμήσουν γιατί θα τους επισκεφτούν οι επιθεωρητές της ΣΔΟΕ . Όπως καταλάβατε καμία αύξηση δεν έγινε !!
Σήμερα οι εικονιζόμενες κότες βάζουν εμάς τους καταναλωτές να βγάλουμε το φίδι απο την τρύπα , αντί να κάνουν την δουλειά τους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: