Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ" ΜΑΡΑΘΩΝ 2013ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ξένη κατοχή και το εθελόδουλο στους ξένους δανειστές εγχώριο σύστημα εξουσίας με τους αντίστοιχους πολιτικούς του φορείς έχουν φέρει τη χώρα μπροστά σε πολλαπλά αδιέξοδα. Το ΕΠΑΜ έχοντας πλήρη επίγνωση αυτής της κατάστασης καλεί τα μέλη και τους φίλους του να εντείνουν τη δράση τους μέσα στην ίδια την κοινωνία που ανδραποδίζεται συστηματικά. Πόρτα την πόρτα, γειτονιά τη γειτονιά, χωριό το χωριό, πόλη την πόλη, αγωνιζόμαστε μαζί με τους πολίτες, αφουγκραζόμενοι τα βάσανα, τους φόβους, ή τα όνειρα και τις επιθυμίες της ίδιας της κοινωνίας, οργανώνοντας έτσι το λαό, ώστε να πάρει ο ίδιος στα χέρια του την τύχη τη δική του, των παιδιών του και της πατρίδας.


Τη στιγμή που, αργά αλλά σταθερά, οι αντιδράσεις της βάναυσα πληττόμενης κοινωνίας από το κατοχικό καθεστώς παίρνουν, όλο και πιο καθαρά, τη μορφή οργανωμένης πάλης κάποιοι άλλοι τον καλούν σε «ακτιβισμούς» και «δράσεις», παίζοντας μέσα από το διαδίκτυο και τα πληκτρολόγια...
Μέσα σ` αυτόν τον κυκεώνα των φιλόδοξων και εκ προοιμίου καταδικασμένων πρωτοβουλιών συμπεριλαμβάνεται και το ….«κίνημα» ΜΑΡΑΘΩΝ 2013 που, ξεκομμένα από την οργανωμένη πάλη καλεί σε ακτιβισμούς, δήθεν ανατροπής και αποκατάστασης της λαϊκής κυριαρχίας, χύδην, χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο και στόχους και με εντελώς ανύπαρκτα προτάγματα, γελοιοποιώντας έτσι την ανάγκη του κόσμου για αντίδραση στην κατάλυση της Δημοκρατίας. Αν δεν είναι ηθελημένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τη πλευρά του καθεστώτος, τότε πρόκειται για φαρσοκωμωδία ολκής. Όπως αναφέρουν στη διακήρυξή τους, θέτουν ως ένα και μοναδικό στόχο «την συσπείρωση του Ελληνικού λαού με την συμμετοχή θεσμικών φορέων εξουσίας….». Ποιοι είναι αυτοί, αλήθεια, οι θεσμικοί φορείς εξουσίας, που θα συμμετάσχουν; Με τους φανφαρονισμούς, τις γενικότητες και το κάλεσμα των «θεσμικών φορέων εξουσίας» εξευτελίζεται, στην πράξη, η αναγκαιότητα για ανατροπή του καθεστώτος, καθώς και η Συντακτική Εθνοσυνέλευση που απαιτείται για την εγκαθίδρυση ενός νέου γνήσια δημοκρατικού πολιτεύματος. Από την άλλη πλευρά, δεν μας λένε τίποτα για το χρέος, τη ξένη κατοχή και τη σταδιακή μετατροπή της χώρας σε υποσαχάριου τύπου Ειδική Οικονομική Ζώνη στην περιφέρεια της ευρωένωσης. Οι πρωτεργάτες της «κίνησης» δείχνουν να αγνοούν τα απολύτως βασικά: Δίχως Εθνική Ανεξαρτησία δεν μπορεί να υπάρξει Δημοκρατία. Δίχως οργάνωση και σχέδιο κάθε αντίδραση στους επικυρίαρχους είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.


Το ΕΠΑΜ – σε αντίθεση με αυτούς – θα συνεχίσει τη δύσκολη και βασανιστική πορεία του μέσα στον απλό κόσμο, και την προσπάθειά του να πρωταγωνιστήσουν οι ίδιοι οι πολίτες στην ανατροπή. Θα συνεχίσει να βάζει τα προτάγματά του στην κρίση του ίδιου του λαού,  που είναι και ο μόνος που θα αποφασίσει την τελική ρήξη με το δωσιλογικό καθεστώς και το σάπιο πολιτικό σύστημα, στο σύνολό του.
Το ΕΠΑΜ θα συνεχίσει να παλεύει μέσα στην κοινωνία μαζί με τους πολίτες μέχρι να φτάσει στην κήρυξη ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ με σχέδιο και, με όπλο τα ξεκάθαρα προτάγματά του, να δώσει την ευκαιρία στο λαό να πάρει ο ίδιος το τιμόνι του τόπου στα χέρια του.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του ΕΠΑΜ
4/4/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: