Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Δε θέλουν να μαζέψουν φόρους, θέλουν να μαζέψουν πτώματα

Δείτε ένα αποκαλυπτικό απόσπασμα από εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου αποδεικνύεται ποιος είναι τι, όταν μια γυναίκα έξω από τη ΔΕΗ Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη αποκαλεί συμμορία δολοφόνων την κυβέρνηση.



 Ακούστε την από το 10' έως το 15'. Στη συνέχεια δείτε τι γίνεται στο στούντιο όπου παρευρίσκονται τρεις δημοσιογράφοι του σταθμού, από ένας εκπρόσωπος των κομμάτων της τριμερούς συγκυβέρνησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κατρούγκαλος, και ο Δημήτρης Καζάκης. Απλώς ακούστε προσεκτικά τι λέει ο καθένας. 

Τα λόγια περιττεύουν. Να πω μόνο οτι πάρα πολλά φωτίζει αυτό το περιστατικό, όπως για ποιο ρόλο προορίζουν τη Χρυσή Αυγή ως το μόνο εναλλακτικό σενάριο που θα έρθει αν δεν υποταχθούμε σε αυτή την πολιτική! Επίσης είναι πασιφανής η απόλυτη σύμπνοια μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. 

Το πού βρίσκονται οι διαχωριστικές γραμμές φωτογραφίζεται ξεκάθαρα, όπως και το ήθος του κάθε πολιτικού χώρου, η αντίληψή τους για το λαό, το είδος και η ποιότητα των επιχειρημάτων τους, τα ψέμματα, η διαστρέβλωση της ιστορίας.
 ΠηγήΚεράσια και Κρίνοι

 Δημήτρης Κυπριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: