Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ Κατάσχεση συντάξεων για να καλυφθεί η «μαύρη τρύπα» των Ασφαλιστικών Ταμείων


Δήμευση συντάξεων προκειμένου να καλυφθεί η «μαύρη τρύπα» των Ασφαλιστικών Ταμείων που καταρρέουν ελλείψει εισφορών θέλει η τρόικα. Το σχέδιο φαίνεται να ξεκινάει με περικοπές στις συντάξεις των ελεύθερων επαγγελματιών, αλλά κρύβει σατανικές και εκδικητικές πτυχές οι οποίες θέλουν ακόμη και κατάργηση των συντάξεων στους κάτω των 60 χρόνων.

Ενώ στραγγάλισαν την ελληνική οικονομία και κοινωνία επιβάλλοντας επί τρία χρόνια με την ανοχή των εγχώριων υπαλλήλων στην κυβέρνηση απίστευτης βαρβαρότητας μέτρα, θέλουν τώρα να συγκρατήσουν τα ερείπια πάλι με περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Το σχέδιο δήμευσης των καταθέσεων που επιβλήθηκε στην Κύπρο και που αναμένεται στην Ελλάδα, επεκτείνεται και σε άλλους τομείς πέραν των τραπεζών, με τη νύφη να την πληρώνουν οι πολίτες.  
Η «μαύρη τρύπα» στα Ασφαλιστικά Ταμεία αναμένεται στο τέλος του έτους να φτάσει στα 2 δις ευρώ. Γιατί άραγε ; Μήπως γιατί η ανεργία έφτασε στο 30%, γιατί οι μισθοί κατέρρευσαν στα 500 ευρώ, γιατί κανείς δεν αποδίδει ασφαλιστικές εισφορές από τις υπό κατάρρευση επιχειρήσεις (υπάρχουν και πολλές άλλες που απλά εκμεταλλεύονται την κατάσταση προς όφελος τους); Όλα αυτά είναι απόρροια της μνημονιακής πολιτικής που συνεχίζει να υποστηρίζει και να εφαρμόζει με σθένος η κυβέρνηση Σαμαρά-Στουρνάρα.
Τώρα λοιπόν η τρόικα έρχεται και λέει, αφού υπάρχει στέρηση εσόδων, να χρηματοδοτήσουν οι συνταξιούχοι τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Κάτι ανάλογο όσο και αρρωστημένο με αυτό που έγινε με τις καταθέσεις στην Κύπρο. Η αρχή φαίνεται πώς γίνεται με τις συντάξεις των ελεύθερων επαγγελματιών. Ζητείται η κατάσχεση ενός ποσού της τάξεως των 50 ευρώ (σε πρώτη φάση) προκειμένου να καλυφθεί η «μαύρη τρύπα» των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του ΟΑΕΕ.
Κι αυτό συμβαίνει, γιατί η κυβέρνηση δεν εξέδωσε την υπουργική απόφαση βάσει της οποίας θα τίθεντο σε εφαρμογή η επιβολή εισφοράς της τάξεως του 1% επί του τζίρου των επιχειρήσεων που προβλέπονταν στο μνημόνιο.
Μετά την περικοπή στις συντάξεις του ΟΑΕΕ έρχεται «κούρεμα» στις αποδοχές όσων συνταξιοδοτήθηκαν από το πρώην ΤΕΒΕ. Εκτιμάται πώς θα πέσει «μαχαίρι» και θα φθάνει τα 220 ευρώ από τη βασική σύνταξη.
Και επειδή όλα τα ασφαλιστικά ταμεία είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης, κάποιοι από την τρόικα και τους δωσίλογους στην Ελλάδα σκέφτονται ακόμη και να κόψουν τις συντάξεις σε όσους είναι ηλικίας 60 χρόνων και κάτω. Θέλουν να μας πεθάνουν όλους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: