Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

"Στάση πληρωμών" κήρυξαν τον Απρίλιο στο Ηράκλειο!


Μήνα προειδοποιητικής λαϊκής στάσης πληρωμών στην εφορία, τις τράπεζες και τις ΔΕΚΟ κήρυξαν, σήμερα,για τον Απρίλιο τοπικοί φορείς του Ηρακλείου, καλώντας τους πολίτες σε λαϊκή συνέλευση, την Κυριακή, 7 Απριλίου, στις 18.30, στην πλατεία Ελευθερίας.
Στόχος της συνέλευσης, όπως ανακοίνωσαν σήμερα σε συνέντευξη οι οργανωτές της, είναι ο συντονισμός μίας προειδοποιητικής στάσης πληρωμών «που θα μεταφέρει στην κυβέρνηση το μέγεθος της οργής της λαϊκής τάξης για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα».
 
«Ήρθε η ώρα να ακουστεί μαζικά και μαχητικά: Δεν χρωστάμε, Δεν πουλάμε, Δεν πληρώνουμε!» αναφέρουν οι οργανωτές και προσθέτουν ότι αυτό δεν είναι ένα απλό σύνθημα αλλά ύψιστη πολιτική επιλογή και λαϊκή επιταγή.
 
Το Νομαρχιακό Τμήμα Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Καλούμε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου να συμμετέχουμε στη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιούν τοπικοί φορείς και συλλογικότητες, την Κυριακή 7 Απριλίου στις 18.30 στην πλατεία Ελευθερίας, σε μια ανοιχτή διαβούλευση, να πούμε το μεγάλο ΝΑΙ στην καθημερινή αντίσταση, και το μεγάλο ΟΧΙ σε αυτά που μας αφαιρούν την ελπίδα. Να σταματήσουμε την καταστροφή, να νικήσει η ζωή, να φύγουν! Δεν πληρώνουμε άλλο την καταστροφή μας».
 
Επίσης, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠαΜ) συμμετέχει και στηρίζει την πρωτοβουλία των λαϊκών συνελεύσεων στις γειτονιές, των επιτροπών κατοίκων, των σωματείων και άλλων συλλογικοτήτων, να κηρύξουν τον Απρίλιο μήνα προειδοποιητικής λαϊκής στάσης πληρωμών στην εφορία, τις τράπεζες και τις ΔΕΚΟ υπογραμμίζοντας: «Νομιμοποιούμαστε να αντισταθούμε, να προβούμε σε μια μαζική παύση πληρωμών, σε φόρους, χαράτσια, ΔΕΚΟ, τράπεζες»
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: