Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Στουρνάρας σε τρόικα: Αν θέλετε και άλλα μέτρα, πάρτε τα κλειδιά του ΥΠΟΙΚ και δώστε τα στον Τσίπρα


Στα άκρα έχουν φτάσει οι διαπραγματεύσεις του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα, όπως προκύπτει από τους διαλόγους του κ. Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των δανειστών.
Όπως αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής, ο κ. Στουρνάρας φέρεται να είπε στην τρόικα: "Μην μας πιέζετε άλλο. Αν θέλετε και άλλα μέτρα, πάρτε τα κλειδιά του υπουργείου Οικονομικών και δώστε τα στον Τσίπρα. Να σας δώσω το τηλέφωνο του Τσακαλώτου (σ.σ. του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με σπουδές στην Οξφόρδη) να συζητήσετε μαζί του".
Σύμφωνα με την εφημερίδα το ζήτημα που πυροδότησε τη νέα κρίση είναι οι απολύσεις στο Δημόσιο. Η τρόικα δε φαίνεται να έμεινε ικανοποιημένη από το σχέδιο για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων.
Το σύνολο των θεμάτων που εκκρεμούν παραπέμπονται πλέον στη συνάντηση του πρωθυπουργού με την τρόικα, το πρωί της Κυριακής, ενώ αν μετά τη σημερινή συνάντηση μείνουν ανοιχτά θέματα με την τρόικα δε θα αποτελέσει έκπληξη.
Σημ.axinosp:Σώπα κοπέλα μου αφού σ'αρέσει, μου κάνεις και τη δύσκολη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: