Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

ΣΟΚ - Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ: Αυτά θα συμβούν! Είμαστε έτοιμοι για την τελική αναμέτρηση; (Ηχητικό)
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: "Θα χάσουμε τα πάντα, αν δεν διαλύσουμε όλοι μαζι, μαζί με τους ενστόλους, το Κοινοβούλιο του ζόφους!... Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι έτοιμο... έχει δικτύωση σε ολόκληρο τον κόσμο...", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Οικονομολόγος και Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή"Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: