Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Οι Ιάπωνες ρίχνουν 11,5 χιλ. τόνους ραδιενέργεια στον Ειρηνικό!

To πρώτο μέρος της κινηματογραφικής ταινίας επισημονικής φαντασίας "Γκοτζίλα" κάνουν πράξη οι Ιάπωνες κια μένει να δούμε τι ... τέρατα θα βγούν από τον βυθό του Ειρηνικού Ωκεάνου που θα δεχθεί 11,5 χιλιάδες τόνους ραδιενεργού νερού από τους αντιδραστήρες της Φουκουσίμα!

Όπvς στην ταινία άδειασαν τεράστιες ποσότητες ραδιενεργών υλικών στον Ειρηνικό και βγήκε το τέρας, έτσι και τώρα θα ρίξουν εντεκάμισι χιλιάδες τόνους ραδιενεργού ύδατος, το οποίο είχε συγκεντρωθεί στις εγκαταστάσεις του σταθμού της Fukushima, ξεκίνησε να διοχετεύει στον ωκεανό η ιαπωνική εταιρεία Tepco, χαρακτηρίζοντας την κίνησή της ως «απαραίτητο μέτρο ασφαλείας».

Oι επιστήμονες του Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου Θαλασσίων Ερευνών του Σακραμέντο στην Καλιφόρνια, προειδοποίησαν ότι "Ανεμένεται να υπάρξουν μεταλλάξεις των θαλασσίων οργανισμών στον Ειρηνικό Ωκεανό που θα δεχθούν αυτή την τεράστια ποσότητα ραδιενέργειας που δεν έχει σχέση με την ραδιενέργεια που εκλυόταν από τις πυρηνικές εκρήξεις. Θα δούμε τερατογενέσεις και αλλοιώσεις ειδών"!

Απ’ ότι φαίνεται το πάθημα δεν έγινε μάθημα για την διοίκηση της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα απασχολεί αρνητικά τη κοινή γνώμη, καθώς ο τρόπος που επιχειρεί να αντιμετωπίσει τον πυρηνικό εφιάλτη ήταν αποτυχημένος.

Την ώρα, μάλιστα, που ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τις προσπάθειες για να αποτραπεί το πιο «εφιαλτικό» σενάριο, υπεύθυνος της εταιρείας Tokyo Electric Power Co., με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια, ζητούσε συγνώμη για τη ρύπανση του περιβάλλοντος, επιβεβαιώνοντας ότι 11.500 τόνοι μολυσμένου νερού διοχετεύονταν στον Ωκεανό.

«Έχουμε ήδη προκαλέσει πολλά δεινά στους κατοίκους της περιοχής. Δεν μπορούμε να σας πούμε πόσο λυπούμαστε για αυτό το νέο κακό» τόνισε στην τηλεόραση. Μετά την «εγκληματική» κίνηση της εταιρείας, τα επίπεδα ραδιενέργειας στη θάλασσα γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο της Fukushima μετρήθηκαν 4.000 φορές πάνω από τα επιτρεπτά όρια.

Την ιαπωνική αλαζονεία θα την πληρώσει για άλλη μια φορά ακριβά η ανθρωπότητα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Στην αρχή οι εγκληματίες της Tepco μίλησαν ότι θα έριχναν το νερό σε δεξαμενόπλοιο, τώρα κάνουν την λαμογιά τους ρίχνοντας το ραδιενεργό νερό στην Θάλασσα.
Αν εξαφανιστεί, όλη η θαλάσσια ζωή στην Ιαπωνική θάλασσα και όχι μόνο δεν ένδιαφέρει τους κακούργους αυτούς, αρκεί να την βγάλουν όσο το δυνατόν πιό "φτηνά¨!!
Μετά την ολοσχερή καταστροφή του Αλιευτικού τους στόλου από το τσουνάμι(πάνω σε στέγες στην ιαπωνική ενδοχώρα έβρισκαν τα κατεστραμένα Αλιευτικά τους), Ψάρια και γαρίδες η βασική τροφή των Ιαπώνων, είναι είδος προς εξαφάνιση μιας και το θαλασσινό πλαγκτόν δεν τα πάει καλά με την ραδιενέργεια, τουτέστιν η πείνα σε σημείο γενεοκτονίας είναι σίγουρη!!

1 σχόλιο:

KnowDame είπε...

Και όχι μόνο. Η επαρχία Μιγιάκι που βρίσκεται βόρεια της Φουκουσίμα είναι η επαρχία που τους παρέχει το 97% του ρυζιού που τρώνε. Με λίγα λόγια μολύνανε το μεγαλύτερο μέρος της αρόσιμης (μόλις το 13% επί συνόλου) γης τους