Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Αποχωρούν οι αστυνομικές δυνάμεις απο την Κερατέα

Αποχωρούν οι αστυνομικές δυνάμεις από την περιοχή της Κερατέας, μετά από συνάντηση και συμφωνία που είχαν σήμερα, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Παπουτσής, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λεβαντής και ο Μητροπολίτης Λαυρεωτικής και Μεσογείας κ.κ. Νικόλαος.
Σύμφωνα με όσα συμφωνήθηκαν στη συνάντηση, τα μηχανήματα για τη δημιουργία ΧΥΤΥ θα παραμείνουν στην περιοχή με ευθύνη του δημάρχου και της δημοτικής αρχής, η οποία θα υποβάλλει πρόταση στην πολιτεία, για να αποφασισθεί τι θα γίνει στη συνέχεια.

Όπως ανακοινώθηκε, κλείστηκε το πρώτο ραντεβού την Πέμπτη του Πάσχα της υπουργού Περιβάλλοντος, Τίνας Μπιρμπίλη, με τους φορείς της περιοχής της Κερατέας.

Σημειώνεται ότι η Κερατέα είχε μετατραπεί τους τελευταίους 4 μήνες σε "θέατρο πολεμικών επιχειρήσεων" ανάμεσα στους κατοίκους που αντιδρούν στη δημιουργία ΧΥΤΥ στην περιοχή και των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν τοποθετηθεί σε μόνιμη βάση επί της Λαυρίου- ως επί το πλείστον.

Οι συγκρούσεις και τα βίαια επεισόδια ήταν τακτικό φαινόμενο, με αποκορύφωμα την περασμένη εβδομάδα, οπότε άγνωστοι έσκαψαν... όρυγμα 2 μέτρων στη Λαυρίου, για να ακολουθήσουν εκτεταμένα επεισόδια με εκτόξευση εκατοντάδων μολότοφ από την πλευρά των διαδηλωτών και τεράστιων ποσοτήτων χημικών και δακρυγόνων από την πλευρά των ΜΑΤ.

Η ένταση είχε κλιμακωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε τη νύχτα που ακολούθησε των επεισοδίων, άγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ έξω από την κατοικία του διοικητή του αστυνομικού τμήματος Γλυκών Νερών.


stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: