Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

FBI αποχαρακτηρίζει μυστικά αρχεία UFO και φέρνει χιλιάδες σελίδες κορυφαίων απόρρητων έγγραφων στο κοινό.





Το FBI αποχαρακτηρίζει απόρρητα η εμπιστεύτηκα έγραφα UFO και τα δημοσιοποιεί στους ερευνητές και ιδιώτες.

Ένας ειδικός Πράκτορας του FBI ο Guy Hottel διαβίβασε στην Διεύθυνση του FBI στις 22 Μάρτιος 1950 ένα σημείωμα. Ήταν τρείς ιπτάμενοι δίσκοι αυτό που πετούσε και που ανακαλύφθηκε από την Πολεμική Αεροπορία στο Νέο Μεξικό.

"Συνολικά ήταν τρία ΑΤΙΑ που βρήκαμε εκεί, τα αντικείμενα ήταν πλατιά στη μέση και κατεστραμμένα. Σε καθένα από τα τρία ΑΤΙΑ βρήκαμε τρία πλάσματα, ξένα παράξενα ανθρωποειδή, με σχεδόν ανθρώπινο σώμα, κάτω από ένα μέτρο σε ύψος που φορούσαν μια πολύ λεπτή μεταλλική ένδυση.

"Πιστεύουμε ότι, τα αίτια της πτώσης ήταν ότι η Πολεμική Αεροπορία έχει λειτουργήσει στο Νέο Μεξικό ένα ισχυρό ραντάρ και αυτό είχε αποτέλεσμα να διαταράξει τον έλεγχο των UFO", αναφέρουν οι εμπειρογνώμονες σαν υπόνοιες την εποχή εκείνη.

Τα αρχεία του FBI είναι τώρα διαθέσιμα στον δικτυακό τόπο http://vault.fbi.gov . Τα αρχεία έχουν ψηφιοποιηθεί και είναι διαθέσιμα στο κοινό.
WebUFONews-huforc.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάνω στην ώρα.