Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ανοιχτό κάλεσμα στη βάση κοινής πολιτικής συμφωνίας για το Σάββατο 16/4

Συνεχίζεται η διαρκής Συνέλευση.Αυθεντική απάντηση στην κατάρρευση της χώρας.Τα θέματα συζήτησης αυτό το Σάββατο.
Καλούνται όλοι οι πολίτες που ενεργοποιούνται στις διάφορες πρωτοβουλίες,θεματικά κινήματα και δράσεις όλων των μορφών,να συμμετάσχουν σε αυτή την συλλογική προσπάθεια με στόχο την έκφραση της λαικής ενότητας.Όλο το κείμενο της πολιτικής συμφωνίας,βάσει της οποίας λειτουργεί η συνεχιζόμενη ανοιχτή Συνέλευση και το κείμενο του καλέσματος πιό κάτω.


ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνέχιση της ανοιχτής Συνέλευσης* της συντονιστικης επιτροπης κινηματων, πρωτοβουλιών και πολιτών που αποτελεί αυθεντική απάντηση αντιμετώπισης της διαδικασίας κατάρρευσης της χώρας.Για την οργάνωση μεγάλης συγκεντρωσης και συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος μέσα στον επόμενο μήνα. Και αυτό το Σάββατο 16/4/2011 και ώρα 16.00 στην μουσική σκηνή "Αυλαία", οδός Αγίου Όρους 15 και Κωνσταντινουπόλεως.(πλησίον μετρό Κεραμεικός).
Η συνεχιζόμενη ανοιχτή Συνέλευση προχωρεί με δημοκρατική διαδικασία τόσο στη διαμόρφωση θέσεων ανα τομέα όσο και στην οργάνωση της παραπάνω συγκέντρωσης και άλλων καθημερινών δράσεων.

Αυτό το Σάββατο 16/4, θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα :

1.Παρουσίαση θέσεων για τον νέο διατροφικό κώδικα.

2.Συνέχιση της οργάνωσης της συγκέντρωσης και συναυλίας στο Σύνταγμα

3.Η έκφραση της λαικής ενότητας -Εκτακτα γεγονότα


Καλούνται όλοι οι πολίτες που ενεργοποιούνται στις διάφορες πρωτοβουλίες,θεματικά κινήματα και δράσεις όλων των μορφών,να συμμετάσχουν σε αυτή την συλλογική προσπάθεια με στόχο την έκφραση της λαικής ενότητας.
.....
stopcartel

Δεν υπάρχουν σχόλια: