Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

4.344,10€ λογαριασμός σε κινητό της Μπιρμπίλη που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!


Για πρώτη φορά αισθανθήκαμε τύψεις που τα… «χώσαμε» στον Θεόδωρο Πάγκαλο. Και για να μην παρεξηγηθούμε, αμέσως θα εξηγηθούμε:
Στις 22 Μαρτίου είχαμε δημοσιεύσει έναν φουσκωμένο τηλεφωνικό λογαριασμό, από το υπουργικό του κινητό, γράφοντας: 2.989,28€ ο λογαριασμός κινητού του Πάγκαλου που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ! Τότε είχε γίνει ανάρπαστη στο διαδίκτυο αυτή μας την αποκάλυψη. Αναδημοσιεύτηκε σε πλήθος blog, ενώ εσείς -οι αναγνώστες μας- κάνατε περισσότερα από....
2.000 facebook like κάτω από το θέμα.

Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξή μας όταν βρεθήκαμε μπροστά σε έναν άλλο λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας, από το Υπουργείο της κας Μπιρμπίλη αυτός, ο οποίος ξεπερνά κατά πολύ του Πάγκαλου «χτυπώντας» το ποσό των 4.344 ευρώ, όσο περίπου δηλαδή ένας υπουργικός μισθός!

Και εύλογα απορούμε: τι παραμύθια μας «πουλάνε» ότι οι Υπουργοί έχουν χαμηλούς μισθούς; Σπαταλάνε πολλαπλάσια ποσά σε άλλα έξοδα, όπως κινητή τηλεφωνία, που αν τα βάλουμε κάτω και τα αθροίσουμε, οι υπουργάρες κοστίζουν στον ελληνικό λαό μια περιουσία κάθε μήνα δίχως να προσφέρουν και τίποτα (εκτός εάν θεωρείται προσφορά τους στον τόπο η ολοκληρωτική καταστροφή μας). Περιμένουμε εξηγήσεις, ω ναι και σύντομα, ποιος είναι αυτός στο Υπουργείο της κας Μπιρμπίλη -η ίδια προφανώς αλλά κρατάμε και μια επιφύλαξη- που χρέωσε τον ελληνικό λαό, για ένα μήνα «κινητής πολυλογίας», με 4.344 ευρώ λογαριασμό. (Να υπογραμμίσουμε εδώ, ότι εάν ο λογαριασμός αυτός κυμαίνεται σε αυτό το ποσό κάθε μήνα, το χρόνο θα φτάνει τα 48.000 ευρώ (4.000 x 12 τόσο μας κάνουν).

Να πούμε ακόμα, ότι αυτός ο λογαριασμός είναι ίσος με 4 «προκατοχικούς» μισθούς, ή με 9 μισθούς τωρινούς -όπως τα καταφέρανε οι «σοσιαλιστές» μας. Ποιος είναι λοιπόν, ξαναρωτάμε, αυτός ή αυτή που το κινητό του τηλέφωνο χρεώνεται όσο 9 μισθοί νέων παιδιών της γενιάς των 450 ευρώ; Ποιος είναι αυτός ή αυτή, που «διαβουλεύεται» με τις ώρες στο κινητό που πληρώνουμε εμείς, τα κορόιδα; Θα μας απαντήσει ή η κυρία Μπιρμπίλη ή είναι απασχολημένη στο… τηλέφωνο;
Ελλήνων Σκέψις
Σημ.axinosp:Μπα που να βγάλεις καρκίνο στο αυτί μωρή ρουφιάνα που σου πληρώνουμε και το κινητό σου, φτού σου !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γαματα με κεφαλαια γραμματα......