Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος "Όλοι μαζί την πνίξαμε την ελπίδα"

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η περιφορά του Επιταφίου από τον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη, ο οποίος με την συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, της Αστυνομίας και πλήθος κληρικών κατέληξε στο Σύνταγμα.

Νωρίτερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου τελέστηκε η Ακολουθία του επιταφίου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, και συμπαραστατούμενου από τους Επισκόπους Αβύδου Κύριλλο και Φαναρίου Αγαθάγγελο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλώντας από την εξέδρα, που στήθηκε μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων, μεταξύ άλλων τόνισε: «Εμείς σήμερα αδελφοί χριστιανοί λιτανεύουμε το σώμα του Ιησού Χριστού, αλλά είμαστε και εμείς σκυθρωποί, και ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί έχουνε τους δικούς τους λόγους.»

«Άλλοι από εμάς έχτισαν πύργους της Βαβέλ, χωρίς να τους μετρήσουν και εμείς τους βλέπουμε σήμερα γκρεμισμένους. Άλλοι από εμάς ήθελαν να χτίσουμε μόνοι μας, πύργους της Βαβέλ χωρίς θεμέλια και βλέπουμε ότι μένουν σχέδια», συνέχισε ο Μακαριώτατος.

Εν συνεχεία ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, υπογράμμισε, ότι «είμαστε σκυθρωποί διότι βλέπουμε την φτώχεια να μας αγγίζει, βλέπουμε την ανασφάλεια να είναι κοντά μας, βλέπετε εσείς περισσότερο την αβεβαιότητα για τα παιδιά σας, βλέπετε την δυσκολία της ανεργίας. Όλα αυτά μας ταλαιπωρούν, και προχωρούμε σκυθρωποί».

«Συγχρόνως ρωτάμε, ποιος μας έκλεψε την ελπίδα; Και θα απαντούσα: Όλοι μαζί την πνίξαμε την ελπίδα, όχι ένας και δύο, όλοι μαζί, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία με στεντόρεια φωνή ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, τόνισε: «Και τώρα η ώρα να ακούσουμε και εμείς το μήνυμα του Αγγέλου, ο Ιησούς σας περιμένει στη Γαλιλαία, όχι την τοπική Γαλιλαία, την πνευματική Γαλιλαία για να ξαναρχίσουμε από την αρχή με όρεξη, καθαρότητα, αφοσίωση, διαφάνεια, με εντιμότητα από την καινούργια Γαλιλαία».

Κλείνοντας ο Μακαριώτατος, επεσήμανε, ότι «ο καθένας μας και όλοι μαζί, έχουμε δική μας Γαλιλαία και η κοινωνία, και δεν έχουμε παρά να την αναζητήσουμε…»

http://www.romfea.gr
Σημ.axinosp:Μετά τον Πάγκαλο που ήθελε να μας πείσει ότι "μαζί τα φάγαμε", ήρθε το έτερο δεκανίκι του συστήματος ο Ιερώνυμος, να μας πει ότι "Όλοι μαζί την πνίξαμε την ελπίδα", το πνίξιμο στην Φαλκονέρα πολιτικοί και παπάδες δεν το γλυτώνετε !!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προκλητικότατος ο Μεγάλος Παπάς της Οικογενειοκρατίας, του Βοιωτοπεδίου, του Ασωπου, της Βουλιαγμένης και της Σιβιτανειδίου.
Μαζί τα φάγαμε λοιπόν όλοι μας με τη φοροκλέφτρα και κρατικοδίαιτη Εκκλησία, που άρπαζε ακόμη και ευρωπαϊκά κονδύλια.
Του χρωστάμε και νέο αφιέρωμα.
Λασκαράτος

ανυπόμονος είπε...

Όπως τα λες είναι Αχινέ και Ανώνυμε. Συλλογική η ευθύνη μας είπε ο αρχι..επίσκοπος.
Αλλά τα Ιερατεία είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του "Συστήματος" και της "Νέας Τάξης" .

ΑΙΑΣ είπε...

Τέτοιοι που ειμαστε, τέτοιοι αρχιερείς μας πρέπουν.