Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Έκλεισε η προμήθεια των πυρομαχικών των 120 χλστ. για τα LEO2HEL/2A4

Ολοκληρώνεται η προμήθεια των πυρομαχικών των 120 χλστ. για τα άρματα μάχης Leopard 2 HEL και Leopard 2A4 με την παραλαβή από την Γερμανία πριν από 6 ημέρες της απάντησης που έστειλα η BWB στην ελληνική LOR. Το πρόγραμμα στην παρούσα φάση θα είναι ύψους 50.250.000 ευρώ και περιλαμβάνει την αγορά 1.500 βλήματα DM63, 7.500 DM63A1 και 3.000 εκπαιδευτικών βλημάτων DM12.

Ολοκληρώνεται η προμήθεια των πυρομαχικών των 120 χλστ. για τα άρματα μάχης Leopard 2HEL και Leopard 2A4 με την παραλαβή από την Γερμανία πριν από 6 ημέρες της απάντησης που έστειλε η BWB στην ελληνική LOR. Το πρόγραμμα στην παρούσα φάση θα είναι ύψους 50.250.000 ευρώ και περιλαμβάνει την αγορά 1.500 βλήματα DM63, 7.500 DM63A1 και 3.000 εκπαιδευτικών βλημάτων DM12.

Έναντι της αρχικής τιμής επιτεύχθηκε έκπτωση της τάξης του 10%. Παρόλα αυτά η τελική τιμή της προμήθειας παραμένει ιδιαίτερα υψηλή, ενώ δεν υπάρχει πρόβλεψη για συμπαραγωγή των βλημάτων αυτών στην Ελλάδα. Με τη συγκεκριμένη παραγγελία αναμένεται να εξοπλιστούν και να καταστούν πλήρως επιχειρησιακά μεγάλος αριθμός από τα 353 Leopard 2 HEL και Leopard 2A4 που διαθέτει ο ΕΣ.

Επιπλέον αναμένεται και ο νέος διαγωνισμός για την προμήθεια του υπολοίπου αριθμού των πυρομαχικών που απαιτείται για τον εξοπλισμό των συγκεκριμένων αρμάτων μάχης, ο οποίος συνδέεται με την τύχη της ιδιωτικοποίησης των ΕΑΣ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Όταν θα μας παραδώσουν στο απώτερο άγνωστο μέλλον(!!) οι Γερμανοί πυρομαχικά που χρειαζόμαστε αμεσα ή μάλλον χθές, το κάθε άρμα θα έχει 4 βλήματα DM63, 21 DM63A1 και 8 εκπαιδευτικά βλήματα DM12 (!!)
Ίσα -ίσα για ένα μισάωρο αρματομαχίας και μετά θα αντιμετωπίζουμε τα χιλιάδες Τουρκικά άρματα με τις πέτρες κυριολεκτικά !!
Τα καινούργια άρματα δηλαδή, τα έχουμε για φιγούρα και για παρελάσεις μόνο, μιας και αυτά ακόμα στερούνται πυρομαχικών διότι οι προδότες Υπουργοί Άμυνας της ΝΔ Μεϊμαράκης και του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος αρνούνται να τα εξοπλίσουν !!
Αντί να προμηθευτούν οι πολιτικοί μας από το Ισραήλ πχ. πυρομαχικά το 120 χιλ. για τα άρματα, προτιμούν να προμηθεύονται δακρυγόνα για τις διαδηλώσεις !!
Αυτό είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά, στο που έχουν φτάσει τη χώρα οι πουλημένοι πολιτικοί που μας κυβερνούν, εδώ και δεκαετίες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: