Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ο Πέτρος, η Τζένη και το... μαύρο χαβιάρι

Πριν μερικές μέρες, ο Πέτρος Κωστόπουλος που ήδη είχε κάνει απολύσεις, προανήγγειλε νέες περικοπές μισθών στην ΙΜΑΚΟ. Με επιστολή του προς τους εργαζόμενους, ζήτησε να τον…βοηθήσουν, αποδεχόμενοι καθολικά (!) τη… θυσία. Αυτά, έγιναν στις 19 Απριλίου. Τι έγινε λίγες μέρες αργότερα;

Ο εκδότης, μαζί με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού η οποία αναλαμβάνει διευθυντική θέση και – όπως λέγεται- ετοιμάζει γραφείο με φενγκ σούι στην ΙΜΑΚΟ, έφυγαν για την εξοχή, προκειμένου να γιορτάσουν το Πάσχα.

Δεν προτίμησαν όμως τη βίλα τους στη Μύκονο, ίσως γιατί φυσάει πολύ στο Φανάρι, αλλά το πολυτελέστατο Costa Navarino της Μεσσηνίας, με τα τρία γήπεδα γκολφ και όλες τις πολυτέλειες.
Ξέρετε: η σαμπάνια παλιά, το χαβιάρι μαύρο και το τυρί μουχλιασμένο...

Είναι προφανές ότι η... θυσία των εργαζομένων πιάνει τόπο. Τα χρήματα που περικόπτονται... επενδύονται με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΓ: Πιστεύουμε ότι ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει και να ξοδέψει τα λεφτά του όπως θέλει. Όταν όμως ζητάει θυσίες, οφείλει να θυσιάζει και ο ίδιος κάτι. Άλλως, κινδυνεύει να πάθει κάτι ανάλογο με τη... Μαρία Αντουανέτα: Της έλεγαν ότι ο κόσμος πολιορκούσε τις Βερσαλίες γιατί δεν είχε ψωμί να φάει και εκείνη ρώταγε γιατί δεν τρώνε... παντεσπάνι.
newpost
Σημ.axinosp:Τα σχόλια δικά σας γιατί αρκετά τα έχω πάρει από το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: