Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Νέες διαδηλώσεις στο Αφγανιστάν για το κάψιμο του Κορανίου



Εκατοντάδες Αφγανοί διαδηλώνουν στη πόλη Κανταχάρ για το κάψιμο αντιτύπου του Κορανίου από αμερικανό πάστορα.

Πολλές εκατοντάδες άνθρωποι, κυρίως νέοι, διαδηλώνουν στους δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα, όπως "Θάνατος στην Αμερική" και "Θάνατος στον Καρζάι", τον πρόεδρο του Αφγανιστάν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

«Πραγματοποιούνται διαδηλώσεις σε τρεις συνοικίες της Κανταχάρ και στην περιοχή Μπανζάουι», δέκα χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης, δήλωσε ο εκπρόσωπος των τοπικών αρχών Ζαλμάι Αγιούμπι.

Ο ίδιος τόνισε πως οι διαδηλώσεις αυτές είναι ειρηνικές.

Στην πόλη Τζαλαλαμπάντ, 150 χιλιόμετρα ανατολικά της Καμπούλ, εκατοντάδες σπουδαστές απέκλεισαν την κεντρική οδική αρτηρία που συνδέει τις δύο πόλεις, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα με τον Ζαμαράι Μπασάρι, δεν έχουν σημειωθεί βιαιότητες.

Το κάψιμο του Κορανίου στις 20 Μαρτίου έχει προκαλέσει ένα κύμα οργής στο Αφγανιστάν. Μέχρι τώρα 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, οι επτά εργαζόμενοι στον ΟΗΕ, και περισσότεροι από 80 έχουν τραυματιστεί.

Οι τοπικές αρχές και εκπρόσωποι του ΟΗΕ στο Αφγανιστάν κατηγορούν τους ταλιμπάν ότι ευθύνονται για τα βίαια επεισόδια και τις ταραχές στη διάρκεια των διαδηλώσεων αυτών.
SKAI
Σημ.axinosp:Προλαβαίνετε να φύγετε και από το Αφγανιστάν Αμερικανάκια !!

1 σχόλιο:

ανυπόμονος είπε...

Πολυπλοκότατη υπόθεση το αφγανιστανικό ζήτημα. Όλοι οι μεγάλοι εποφθαλμιούν το Αφγανιστάν. Βλέπεις εκεί διάλεξε η Φύση να φύεται το όπιο (παπαρούνα).