Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Χρεοκρατία-Debtocracy

1 σχόλιο:

ανυπόμονος είπε...

Το πολυδιαφημισμένο φιλμ Χρεοκρατία, που περιμέναμε με ενδιαφέρον να δούμε, είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ. και μάλιστα αποπροσανατολιστική απάτη. Εντάξει, λέει κάποιες αλήθειες, αλλά αυτό είναι το τυράκι της φάκας του σκηνοθέτη.

1) Δεν μας λέει τίποτα καινούργιο (η τέχνη υποτίθεται ότι πρέπει να πρωτοπορεί), για όσους τουλάχιστον διαβάζουν : http://axinosp.blogspot.com/ ή http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/

2) Καλλιεργεί ηττοπάθεια στον Λαό

3) Και μόνο που μιλάει ο μανώλης γλέζος, μου φτάνει να χαρακτηρίσω τη ταινία ύποπτη. Επιτέλους μανωλάκη, θα μας πεις κάποτε από ποιο μέρος της Ακρόπολης ανέβηκες και κατέβασες τη γερμανική σημαία και πώς κι από πού μετά κατέβηκες χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι οι γερμανοί; και να κριθεί μετά από ειδικούς αν αυτό είναι αληθινό κι εφικτό ;

4) Οι δικές μου πληροφορίες από τον Ισημερινό δεν μιλάνε για τόσο ωραία κατάσταση σήμερα, όπως αφήνει η ταινία να υπονοηθεί. Μαθαίνω ότι οι αριθμοί ευημερούν κι ο Λαός υποφέρει. Αλλού τα χολλυγουντιανά κόλπα σας με τα ζευγαράκια και την όμορφη μουσική, που παρουσιάζετε στη ταινία.

5) Μας μιλάει για τον Ισημερινό που βρίσκεται υπό την κηδεμονία του ΔΝΤ. Δεν μας λέει τίποτα για την Επανάσταση της Αργεντινής. Δεν μας λέει τίποτα για τη Βενεζουέλα του Ούγκο Τσάβες ή τη Βολιβία του Έβο Μοράλες.

6) Στην Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου, που θα ελέγξει τη νομιμότητα του χρέους και που προτείνει η ύποπτη αυτή ταινία, δεν ελπίζω σε τίποτα. Το πιθανότερο είναι ότι είναι ήδη καπελωμένη από τώρα ή θα καπελωθεί στη πορεία στα σίγουρα. Απορρίπτεται λοιπόν, δεν τσιμπάμε, εξάλλου εξ ίσου σημαντικό είναι, ότι θα είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Αν έκανε 14 μήνες στον Ισημερινό, θα κάνει 34 μήνες στην Ελλάδα. Kαι τελικά τι θα μας πούνε τότε ; Ότι το χρέος μας μειώνεται κατά 70% π.χ. Ως τότε όμως θα μας έχουν πάρει και τα σώβρακα και τις κιλότες. Μάλλον λοιπόν κάποια μέλη Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων) έπρεπε να δικαιολογήσουν τα επιδοματάκια τους και κλήθηκαν να παράγουν αυτό το δημιούργημα.

Κύριοι καλλιτέχνες δημιουργοί της ταινίας και κύριοι άνεργοι (σίγουρα) διαννοούμενοι που μιλήσατε στη ταινία, ο Ελληνικός Λαός δεν μπορεί να περιμένει 3 χρόνια για να του μειώσετε το χρέος του, θέλουμε λύσεις στα προβλήματα μας τώρα.

Μία λύση που θα αποδώσει καρπούς σύντομα και είναι δημοκρατικότατη είναι η διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Tο ερώτημα που πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα στον Ελληνικό Λαό, είναι ένα ωραίο θέμα προς συζήτηση. Όπως θα έχετε παρατηρήσει η λέξη και μόνον “δημοψήφισμα” είναι μια απαγορευμένη λέξη, μια λέξη-ταμπού για όλους αυτούς τους κηφήνες πολιτικούς ή ψευτοδιαννοούμενους.