Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Odyssey...Down για τις ΗΠΑ – Η Washington «τραβά το χαλί» κάτω από τα πόδια του Sarkozy

Όπως ανακοινώθηκε από τον Αμερικανό υπουργό Άμυνα, Robert Gates, και τον επικεφαλής του μικτού γενικού επιτελείου των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ναύαρχο Mike Mullen, οι ΗΠΑ σταματούν από την Κυριακή να συμμετέχουν στις επιχειρήσεις στη Λιβύη.

Οι δύο άνδρες διευκρίνισαν ότι σταματούν τις πτήσεις τους τα αεροσκάφη AC-130 Gunship και A-10 Thunderbolt. Ωστόσο, πρόσθεσαν ότι ο επικεφαλής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ θα μπορεί να αιτηθεί συνδρομή σε περίπτωση που η κατάσταση χειροτερέψει σε βαθμό που οι υπόλοιπες δυνάμεις της Συμμαχίας θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.

Το ίδιο θα πράξουν στο βαθμό που έκαναν τα υπόλοιπα αεροσκάφη της USAF που έπαιρναν μέρος στους βομβαρδισμούς όπως είναι AV-8B των Πεζοναυτών, τα F-15 και Β-2 και B-1της Αεροπορίας, και τέλος τα F/A-18 του Ναυτικού

Το παραπάνω σημαίνει ότι το «βαρύ» φορτίο των επιχειρήσεων πέφτει στους ευρωπαίους οι οποίοι και για πρώτη φορά από το 1956 και την κρίση του Σουέζ θα κληθούν να φέρουν εις πέρας μια αποστολή χωρίς όμως διευκρινισμένους στόχους και στρατηγική εξόδου.

Ακόμη και αν για τις επιχειρήσεις το ΝΑΤΟ φέρει την ευθύνη και τη σχεδίαση, εντούτοις είναι πολύ πιθανό να δούμε να εγκαταλείπουν τα ευρωπαϊκά κράτη τον συγκεκριμένο συνασπισμό και να αφήνουν τον γαλλο-βρετανικό «άξονα» να βγάλει αυτός το «φίδι από την τρύπα». Όπως και να έχει πάντως με την κίνησή τους αυτή οι ΗΠΑ «τραβούν το χαλί» κάτω από τα πόδια του Nicolas Sarkozy ο οποίος και θα πρέπει να αποφασίσει πόσο μακριά και πόσο σε χρονικό βάθος μπορεί να πάει το "παιχνίδι" χωρίς την αμερικανική υψηλή προστασία...

Και όπως λεει ο λαός, τώρα οι Ευρωπαίοι θα δουν «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Τέρμα τα δίφραγκα για τις ΗΠΑ και τα φράγκα και τα δολάρια!
Έτσι επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά, ότι για να κάνεις πόλεμο θέλεις τρία πράγματα: λεφτά, λεφτά και λεφτά!!
Τις επιλογές τους θα πληρώσουν πολύ άσχημα οι ΑγγλοΓάλοι ψηφοφόροι με τα κτήνη που επέλεξαν για πρωθυπουργούς, όπως πληρώνουμε εμείς το δοσίλογο Γιωργάκη!!

2 σχόλια:

ανυπόμονος είπε...

Αχινέ έχω ένα σιγουράκι :
Λιβύη-Γαλλία = Στάνταρ 1

Ανώνυμος είπε...

Σαρκοζί, Εβραίος
Κάμερον, Εβραίος.
Jeffrey, Εβραίος.
Για δειτε κάτι συμπτώσεις!