Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Άνοιγαν γεωτρήσεις νερού στην Ζάκυνθο και βρήκαν πετρέλαιο

Αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας η συνέχιση των δεκατρειών γεωτρήσεων στην περιοχή του παραθαλάσσιου χωριού Κερίου στη Ζάκυνθο λόγω της εύρεσης πετρελαίου. Οι γεωτρήσεις είχαν σκοπό να βελτιώσουν την υδροδότηση του νησιού ωστόσο η εμφάνιση κοιτασμάτων πετρελαίου προκάλεσε αλλαγή στα σχέδια των τοπικών Αρχών καθώς πλέον το νερό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις καλλιέργειες.
Το φαινόμενο αυτό δεν είναι παράδοξο μιας και έχουν βρεθεί και παλαιότερα κοιτάσματα πετρελαίου...

Εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι η εκτεταμένη υδροδότηση του νησιού έχει οδηγήσει τις γεωτρήσεις σε μεγάλο βάθος με αποτέλεσμα να συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα.
Το θέμα της αξιοποίησης των οκτώ νέων γεωτρήσεων στο Κερί είχε απασχολήσει και τη σύσκεψη που έγινε πριν από περίπου ένα μήνα στην αντιπεριφέρεια κατά την πρόσφατη επίσκεψη στο νησί του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσου Αποστολόπουλου και του Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου. Τότε είχε ανακοινωθεί ότι τα έργα των γεωτρήσεων θα ενταχθούν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης ΕΣΠΑ. Ωστόσο, με τις πρώτες γεωτρήσεις εμφανίστηκαν ίχνη πετρελαίου και οι μετέπειτα αναλύσεις από τα δείγματα που στάλθηκαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους «άναψαν» κόκκινο φως στις γεωτρήσεις λόγω των υψηλών ποσοστών πετρελαίου.

Ημέρα της Ζάκυνθος
FiliatraNews
Σημ.axinosp:Μετά την είδηση αυτή αναμένονται να πέσουν παγκόσμια οι τιμές του πετρελαίου!!

1 σχόλιο:

ανυπόμονος είπε...

Ναι καλά, και να ήταν μόνον η Ζάκυνθος...Η Ελλάδα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποθέματα υδρογονανθράκων, ικανά να τη καταστήσουν μία από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο. Αλλά όταν στο παρελθόν ανιχνεύετο κάτι τέτοιο, άμεση ήταν η άνωθεν εντολή του αρμόδιου υπουργού για σταμάτημα-διακοπή των σχετικών ερευνών. ΤΥΧΑΙΟ ?