Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μυστικές... διακοπές!

Κάτι τα γιαουρτώματα, κάτι οι προπυλακισμοί και τα αλλεπάλληλα γιουχαΐσματα... κουβέντα δε βγαίνει για το που θα σουβλίσουν τον «ισχνό» οβελία τα μέλη της κυβέρνησης!

Με εξαίρεση τον πρωθυπουργό, ο οποίος είναι γνωστό ότι θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα με την οικογένειά του στην Ύδρα, τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης, και δη οι υπουργοί, κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό τους πασχαλινούς τους προορισμούς, αφού οι δημόσιες εμφανίσεις τους φαίνεται να έχουν μετατραπεί σε νέο extreme sport για γερά στομάχια... Τα απανωτά και αυξανόμενα κρούσματα «επιθέσεων» σε κυβερνητικούς αξιωματούχους από αγανακτισμένους πολίτες, έχουν σπείρει το φόβο από ότι φαίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υ.Γ.1 Εφόσον όλα γίνονται βάση σχεδίου και κυλούν ομαλά, γιατί παίζουν κλέφτες και αστυνόμους με τον πολίτη στην κυβέρνηση;

Υ.Γ.3 Όταν ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, τόνιζε ότι «η κοινωνία μας εξέλεξε και θα παραμείνουμε κοντά σε αυτήν και τον πολίτη» αυτό εννοούσε;

Υ.Γ.3 Αν τύχει να περάσει κανένα κυβερνητικό στέλεχος από διόδα τη Μ. Παρασκευή, θα είναι κλειστά από το «Δεν πληρώνω». Μετά το περιστατικό με τον Χ. Μαγκούφη, μη σκάσετε κιόλας να πληρώσετε.

www.onair24.gr
Σημ.axinosp: Κρίμα ρε γαμώτο, ήθελα να τσουγκρίζω με τον βουλευτή της περιφέρειας μου ένα αυγό πασχαλιάτικο στο...κεφάλι του !!

1 σχόλιο:

ανυπόμονος είπε...

Αχινέ, κοίτα νάναι άβραστο το αυγό που θα τσουγκρίσεις στη κεφάλα του βουλευτή σου..
Αυτή είναι η κατάντια τους και η ξεφτίλα τους, να είναι όλοι τους πάμπλουτοι και παντοδύναμοι και να μη μπορούνε ούτε μια απλή βολτίτσα να πάνε μόνοι τους, χωρίς ένα σωρό μπράβους συνεχώς γύρω τους..