Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - Μίκης Θεοδωράκης

Θα πρέπει ευθύς εξ αρχής να ξεκαθαρίσω ότι υπεύθυνος για όλες τις αποφάσεις που αφορούσαν έως τώρα τα θέματα της οργάνωσης υπήρξα εγώ προσωπικά με άμεσο συνεργάτη και βοηθό μου τον Γιάννη Δημητροκάλλη. Τον οποίο έκρινα ως τον πιο κατάλληλο για την εφαρμογή της πολιτικής -πάνω σ' αυτό το πρόβλημα.

Είναι ένα σοβαρό στέλεχος με πολλά οργανωτικά και διοικητικά προσόντα, που ανέλαβε και έφερε εις πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο σε μια κρίσιμη περίοδο του Κινήματος. Στην πορεία όμως διαπιστώθηκε ότι η πολιτική που χαράξαμε αποδείχθηκε τελικά αρνητική, γιατί πρώτον δεν κατανόησε σωστά το εντελώς νέο κλίμα που επικρατεί στη βάση των οργανώσεών μας και δεύτερον με τα αυστηρά κριτήρια που θέσαμε για την «νομιμοποίηση» της κάθε Σπίθας οδηγηθήκαμε σε φαινόμενα συρρίκνωσης και μάλιστα σε μια εποχή που η ελεύθερη και αδέσμευτη εξάπλωση των Σπιθών είχε τον χαρακτήρα μιας αληθινής πλημμυρίδας. Κάνοντας αυτή τη δημόσια αυτοκριτική μου θέλω να ελπίζω ότι οι νέες λύσεις που προτείνουμε δεν θα έχουν φτάσει αργά για ένα νέο οργανωτικό ξεκίνημα.....
Σπίθα
Σημ.axinosp:Και μετά έγινε της πουτάνας!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Αφελής είπε...

Ακόμα δεν άρχισαν και θα πάνε σε νέο οργανωτικό ξεκίνημα ;

Μαζέψτε τον "παππουουουού" !
Ρετάρει !!!

:))))))))))))))))