Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Κινήματα φυτρώνουν στις γειτονιές..

Προσοχή όμως στα..κρυφά καπέλα.Έχει τεράστια πολιτική σημασία στούς καιρούς που ζούμε.Οι προσπάθειες στρατολόγησης,ακόμα και άτυπης η έμμεσης σε κόμματα μικρά και μεγάλα που όλα υπήρξαν κομμάτια του καθεστώτος της μεταπολίτευσης και συνεπώς πολιτικά συνυπεύθυνα για την κατάρρευση της χώρας και μέρος του προβλήματος, ποτέ δεν σταμάτησαν..
Οι προσπάθειες στρατολόγησης,ακόμα και άτυπης η έμμεσης σε κόμματα μικρά και μεγάλα που όλα υπήρξαν κομμάτια του καθεστώτος της μεταπολίτευσης και συνεπώς πολιτικά συνυπεύθυνα για την κατάρρευση της χώρας και μέρος του προβλήματος, ποτέ δεν σταμάτησαν..Για να μην βρεθούμε την κρίσιμη ώρα παγιδευμένοι να εκτελούμε εντολές μαξιλαριών του συστήματος..

Είναι η τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια να δημιουργήσουν αναχώματα.Γι αυτό θα πρέπει να εξετάζεται προσεκτικά το κάθε τι, πρίν ενεργοποιηθούμε: Αυτοί που ξεκινούν τις πρωτοβουλίες και τα κινήματα και η όποια κομματική τους ιστορία μέχρι και ο πραγματικός τρόπος λειτουργίας και χρηματοδότησής τους.Για να μην εκμεταλεύονται το θυμό μας και το πάθος μας για δράση και ανατροπή.Για να μην ακυρωθούμε τη δωδέκατη ώρα !

Ας συνταχθούμε με όλη τη δύναμη και το πάθος που έχουμε μέσα μας κατά του συστήματος που διαλύει ραγδαία τις ζωές μας σε πρωτοβουλίες,κινήματα και δράσεις στις γειτονιές,στούς χώρους δουλειάς,παντού..

Με ξεκάθαρους όμως πολιτικούς όρους και στόχους.Είναι η ώρα που εμείς οι πολίτες παίρνουμε επιτέλους τη ζωή μας στα χέρια μας.
Για να φέρουμε την ανατροπή..Γι αυτό πρέπει να θωρακιστούμε.ΤΩΡΑ!

stopcartel Newsdesk

2 σχόλια:

ανυπόμονος είπε...

Κατ' αρχάς χρειάζεται δράση εκ μέρους όλων των Υγιών Ελλήνων Πολιτών για τη πολιτική αφύπνιση των όχι και τόσο ψαγμένων, αγνών όμως, συμπολιτών μας. Κι όταν λέω δράση, δεν εννοώ συλλαλητήρια κι απεργίες, που παραλύουν τον Λαό σωματικά και οικονομικά. Χρειάζεται ενημέρωση στους χώρους εργασίας και συναναστροφών (χωρίς ταμπού, τα λέμε όλα χύμα).
Μετά παραμονεύει η πολυδιάσπαση και ο κατακερματισμός των Υγιών Δυνάμεων, σε πολλά μικρά κομμάτια, επομένως χωρίς αξιόλογη δύναμη.
Σωτήρες κι αρχηγούς δεν χρειαζόμαστε πια.
Αυτός που πραγματικά εδώ και καιρό λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους (και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε στα χρόνια του σκότους που ζούμε) είναι:
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/ και: http://www.eamb.gr/

Μακάρι αυτή τη φορά το κόμμα ΕΑΜ Β΄ να κατέβει σε εκλογές ή δημοψηφίσματα (δεν το έχει κάνει ποτέ ως τώρα..)

axinosp είπε...

Το ξέρω ο τραιανού δεν κατεβαίνει αλλά έχει δηλώση την συμπαράσταση του στα κινήματα ανυπακοής των ανεξάρτητών πολιτών, ξέρεις αυτά που απεχθάνεται ο Λεωνίδας Κύρκος !!