Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Κ.Μπέης: "Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπρεπε να αναπέμψει το Μνημόνιο"

Για καταστρατήγηση του Συντάγματος στη ψήφιση του μνημονίου έκανε λόγο ο Κώστας Μπέης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο ομότιμος καθηγητής της πολιτικής δικονομίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών επεσήμανε ότι η κυβέρνηση δεν εμφάνισε το μνημόνιο ως κύρωση διεθνούς σύμβασης, αλλά ως σχέδιο νόμου, για να μην χρειαστεί πλειοψηφία των τριών πέμπτων της Βουλής, ενώ το χαρακτήρισε «εξευτελιστική σύμβαση».

Όπως είπε, «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπρεπε να αναπέμψει αυτό το νόμο. Να ξεκαθαρίσει ότι χρειάζεται κύρωση διεθνούς συμφωνίας. Να καλέσει τους αρχηγούς των κομμάτων και να τους θέσει ενώπιον των ευθυνών τους».

Ο κ. Μπέης πρότεινε να μειωθούν οι βουλευτές σε 100 και παράλληλα να μην γίνονται υπουργοί, αλλά να υπάρχουν ξεχωριστές εκλογές για την κυβέρνηση.

Πρόσθεσε επίσης ότι «η οικογενειοκρατία που επικρατεί στην ελληνική πολιτική σκηνή, θυμίζει την εποχή των βαρόνων» και σημείωσε ότι πρέπει να σπάσει αυτός ο στενός κύκλος.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι δεν τον φοβίζουν οι σημερινές καταστάσεις και επέκρινε τον τρόπο ζωής των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Ξύπνησε η "Πνευματική" ηγεσία του τόπου ή καταλαβαίνουν ότι το πολιτικό σύστημα του τόπου καταρρέει και μαζεύονται να πάρουν θέσεις στο διάδοχο σχήμα ;;
Που ήταν αυτοί οι κρατικοδίαιτοι παλιόπουστες που μασούσαν τόσα χρόνια τα κονδύλια και πέρσι 5 Μάη όταν κατεβήκαμε στο Σύνταγμα ενάντια στην ψήφιση του μνημονίου όλοι αυτοί οι κερατάδες σιωπούσαν ;;
Ο Καραγκιόζης ο Μπέης πήγε να γίνει μοναχός στο Άγιο Όρος και τις τελευταίες μέρες τον βλέπουμε στα παράθυρα μαζί με όλο το συρφετό των πνευματικών, τα αρχίδια μου, καθηγητάδων να ωρύονται για την καταστροφή του τόπου !!
Πήρατε εντολή ακόμα μια φορά, για "πορτοκαλί" εξέγερση από τα αφεντικά σας τύπου Σόρος και θέλετε να σας πιστέψουμε λαμόγια του κερατά!!
Ζωντανούς θα σας φάει ο κόσμος με την πείνα που έρχεται και δεν είναι μακρυά η μέρα που η Αθήνα θα μετατραπεί σε ένα πραγματικά απέραντο τρελοκομείο !!
Βάρδα να προλάβετε να φύγετε, μην σας βρούμε μπροστά μας γιατί τότε, μαύρο φίδι που σας έφαγε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: