Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

(Roy) a (l) ss.

Όλα έχουν και τα οριά τους. Εντάξει, η κριτική είναι ελεύθερη (για τους fun του "οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν από μια"), αλλά εδώ πλέον μιλάμε για το μέγιστο προλεταριακό κομπλεξισμό και για το απαύγασμα της κακόπιστης κομμουνιστικής διάθεσης.

Ε όχι λοιπόν, ΔΕΝ θα πάει να γαμηθεί το νιόπαντρο πριγκηπικό ζεύγος, Κύριε, να πάτε να γαμηθείτε εσείς, Κύριε, που υποστηρίζετε ότι ενώ ο κόσμος ψωμολυσσάει, οι ανεπάγγγελτοι γαλαζοαίματοι το κωλοβαράνε σε χλιδάτα γαμήλια γλέντια, επιδεικνύοντας προκλητικά τον πλούτο, για τον οποίο έχουν χύσει σταγόνα -σταγόνα τον ιδρώτα των άλλων.

Και πάρε, Κύριε, στη Σταλινική μούρη σου, το ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι το γαμήλιο γλέντι του Ουϊλιαμ και της Κέϊτ, όχι μόνο δεν ήταν προκλητικά χλιδάτο, αλλά αντιθέτως, έδωσε ένα γερό μάθημα ζωής σε όλους μας, που συνοψίζεται στο ότι, είτε μένεις στο Μπάκινχαμ ή στα εργατικά της Καισαριανής, είτε το φαγητό σου είναι μπρικ σολωμού ή ρέγγα ψημένη σε μπαμπάκι με οινόπνευμα, είτε το ποτό σου είναι σαμπάνια Moet ή "Τούμπα λίμπρε", στο τέλος της ημέρας δεν παύεις να είσαι ένα (απλό) αγόρι και αυτή ένα (απλό) κορίτσι, για το οποίο την πιάνεις με πάθος και την παίζεις γλυκά. Έτσι απλά.

Αϊστόουλ Δεμπάνκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: