Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ιαπωνία: Φόβοι για νέα έκρηξη

Με 6.000 κυβικά μέτρα άζωτο θα προσπαθήσει η διαχειρίστρια εταιρεία να αποτρέψει έκρηξη στον αντιδραστήρα 1 της Φουκουσίμα. Οι τιμές του υδρογόνου έχουν ανέβει επικίνδυνα και εάν η ποσότητα αυτή έρθει σε επαφή με το οξυγόνο τότε θα προκληθεί έκρηξη παρόμοια με εκείνες στους αντιδραστήρες 2 και 6.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, η διαχειρίστρια εταιρεία του αντιδραστήρα, Tepco, ανακοίνωσε πως τελικά κατάφερε να κλείσει το ρήγμα 20 εκατοστών, από το οποίο διέρρεε νερό μολυσμένο με ραδιενέργεια.

Είχαν προηγηθεί δύο αποτυχημές προσπάθειες να κλείσει το ρήγμα, με τσιμέντο και με χημικό υδρόφιλο πολυμερές υλικό.

Την ίδια στιγμή η ιαπωνική κυβέρνηση θα δώσει έκτακτη βοήθεια ύψους 35 εκατομμυρίων δολαρίων στους πληγέντες του σεισμού. Η εφημερίδα "Ασάχι" που δημοσιεύει τη σχετική πληροφορία προσθέτει στο ρεπορτάζ πως η κυβέρνηση δενθα καταφύγει σε δανεισμό για να χρηματοδοτήσει τη δαπάνη.

Η εκούσια απόρριψη στον Ειρηνικό Ωκεανό 11.500 τόνων ελαφρώς ραδιενεργού νερού συνεχίζετα μόλις 250 χιλιόμετρα από το Τόκιο. Οι εμπειρογνώμονες ανησυχούν έντονα καθώς εκτιμούν πως η θαλάσσια τροφική αλυσίδα θα μολυνθεί αρχής γενομένης από το πλαγκτόν, το οποίο τρώνε τα ψάρια.

Η Ινδία έγινε η πρώτη χώρα που απαγόρευσε πλήρως για τρεις μήνες - σε πρώτη φάση - τις εισαγωγές τροφίμων από την Ιαπωνία. Κίνα, Ταϊβάν, Σιγκαπούρη, Ρωσία και ΗΠΑ έχουν περιορίσει τις απαγορεύσεις τους στα προϊόντα, που προέρχονται από συγκεκριμένες περιοχές της Ιαπωνίας.
MegaTV
Σημ.axinosp:Πλήρη απαγόρευση, εδώ και τώρα όλων των εισαγωγών, από Ιαπωνία !!

1 σχόλιο:

KnowDame είπε...

Για τη βοήθεια στους πληγέντες... εδώ γελάνε πολύ πικρά

δες εδώ
http://www.ritholtz.com/blog/2011/04/governor-of-fukushima-and-mayor-of-town-near-nuclear-reactors-slam-government-response-to-nuclear-crisis/
τους έχουν καταδικάσει εν ψυχρώ σε θάνατο οι εγκληματίες