Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ο Benjamin Fulford προειδοποιεί η NWO σπέρνει ραδιενεργούς φόβους!!



Δείτε τις κινήσεις των χεριών του προσπαθώντας να μας καθησυχάσει !!

Η μαριονέτα των κίτρινων προσπαθεί να μας πείσει ότι η ακτινοβολία στην Ιαπωνία δεν υπάρχει !!

Για την Κίνα και την Κορέα (Βόρεια και Νότια) που γίνεται της τρελής από ακτινοβολία τσιμουδιά, τα αφεντικά του το απαγόρευσαν, γιατί αν σταματήσει η κατανάλωση Κινέζικων και λοιπών Ασιατικών προϊόντων λόγω ραδιενέργειας πάει ο Παγκόσμιος Καπιταλισμός καπούτ μαζί με την NWO(Νέα Παγκόσμια Τάξη) !!

Μας λέει και μερικές παπαριές περί νέας τάξης για το ξεκάρφωμα, μας δηλώσει ότι σε λίγο η ομάδα του γύρω από αυτόν (White Dragon Society) θα διαθέσει-απελευθερώσει τρισεκατομμύρια και καλά ενάντια στην φτώχεια, την περιβαλλοντολογική καταστροφή και το σταμάτημα των πολέμων.

Φυσικά και ο πιο ανίδεος στα οικονομικά καταλαβαίνει ότι όταν κάποιος πλημμυρίζει την αγορά με δισεκατομμύρια δολάρια, το μόνο που θα κάνει είναι να δημιουργήσει παγκόσμιο ΚΡΑΧ!!

Οι χώρες που μπορούν να πλημμυρίσουν την παγκόσμια αγορά με δισεκατομμύρια δολάρια αυτή την στιγμή είναι η Κίνα και η Ιαπωνία τυχαίο δεν νομίζω !!

Έχοντας αγοράσει σχεδόν όλο το χρυσό της Αμερικής αυτές οι δύο χώρες, απειλούν, παντοιοτρόπως, (εδώ στην περίπτωση με τον Fulford) με Οικονομικό Αρμαγεδδώνα, την Αμερική και κατ επέκταση και την Ευρώπη αν δεν απορροφήσουν τα ραδιενεργά τους προϊόντα, αποσιωπώντας τις επιπτώσεις πάνω στους κατοίκους των χωρών αυτών της ραδιενέργειας!!

Μποϋκοτάρισμα εδώ και τώρα στα Κινέζικά και λοιπά Ασιατικά προϊόντα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: