Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΔΝΤ: ΤΕΛΟΣ ΤΟ 2016 Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!



ΤΙΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ Η ΚΙΝΑ!

ΕΞ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ!

Το τέλος της εποχής της παντοκρατορίας των ΗΠΑ φαντάζει κοντινό για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο σε έκθεση του βλέπει την Κίνα να παίρνει τα παγκόσμια σκήπτρα από το 2016.
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες επίσημες προβλέψεις από το ΔΝΤ, η κινεζική οικονομία θα ξεπεράσει την αμερικανική σε πραγματικά μεγέθη το 2016, εξέλιξη που αν επαληθευτεί θα οδηγήσει σε ιστορικές ανακατατάξεις ολόκληρο το διεθνές σύστημα. .

Η έκθεση περιέχει μια οδυνηρή προοπτική για την διαμάχη περί του προϋπολογισμού που εκδηλώνεται στην Ουάσιγκτον και εγείρει μεγάλα ερωτήματα για το πώς θα μοιάζει το διεθνές σύστημα ασφαλείας μέσα σε δύο χρόνια.
Η εποχή που το δολάριο και η τεράστια αγορά αμερικανικών ομολόγων, που επί δεκαετίες άκμαζαν χάρη στο προνομιακό καθεστώς των ενεργητικών της ηγεμονικής δύναμης του πλανήτη, φτάνει στο τέλος της και σύμφωνα με το ΔΝΤ, ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι ο τελευταίος που θα ηγηθεί της ισχυρότερης οικονομίας του πλανήτη.

Με βάση την πραγματική εικόνα των οικονομιών, με άξονα τις «ισοτιμίες αγοραστικής δύναμης» («purchasing power parities»), δηλαδή συγκρίσεις για το τι κερδίζουν και τι δαπανούν οι πολίτες, σε πραγματικούς όρους, η κινεζική οικονομία θα διευρυνθεί από 11,2 τρισ. δολ. φέτος σε 19 τρισ. δολ. το 2016, ενώ η αμερικανική οικονομία θα διογκωθεί από 15,2 τρισ. δολ. σε 18,8 τρισ. δολ.

Το μερίδιο της Αμερικής στην παγκόσμια παραγωγή θα διολισθήσει στο 17,7%, το χαμηλότερο ποσοστό της σύγχρονης ιστορίας, την ώρα που το μερίδιο της Κίνας θα φτάσει στο 18% και θα συνεχίσει να ανεβαίνει.

Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι οι συναλλαγματικές ισοτιμίες θα παραμείνουν στα τρέχοντα επίπεδα, καθώς πιθανή αλλαγή τους μπορεί να αλλάξει άρδην το σκηνικό. Το τελευταίο εξηγεί άλλωστε και τη μανία με την οποία η Ουάσινγκτον επιτίθεται πάνω από ένα χρόνο τώρα στην Κίνα για τη συναλλαγματική της πολιτική αλλά και την αντεπίθεση της Κίνας και των χωρών BRIC (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα), που το τελευταίο διάστημα ανταποδίδουν τα αμερικανικά βέλη και αφήνουν αιχμές για τη νομισματική πολιτική των ΗΠΑ.
Ισκρα
Σημ.axinosp:Μπορεί η Κίνα να είναι το αγαπημένο "παιδί" του Σόρος και των λοιπών ΜεγαλοΤραπεζιτών, αλλά την ιστορία, δεν την γράφουν οι Τραπεζίτες και οι λοιπές μυστικές παντοδύναμες-τα αρχίδια μου- κρυφές εταιρείες.
Κάποιοι από τους Κίτρινους (Γιαπωνέζοι) ήταν αρκετά αναιδείς (Κουρίλες νήσοι)

και η "Νέμεσις", τους έδειξε ότι η αναίδεια και η μαλακία πληρώνονται ακριβά!!
Επίσης αν καταρρεύσει η Αμερική καταρρέει αυτόματα όλο το Παγκόσμιο Καπιταλιστικό σύστημα, μαζί με τη Κίνα , το οποίο για μένα θα έχει κλωτσήσει τα πέταλα αρκετά γρηγορότερα.
2012-13 το σημείο ορόσημο που η παραγωγή του πετρελαίου θα έχει βυθιστεί στα Τάρταρα και η ζήτηση θα έχει ανέβει στα Ουράνια με αποτέλεσμα ότι και να κάνουν το μοντέλο του Πολιτισμού τους, ρίχνει τίτλους τέλους με το τέλος του μαύρου χρυσού.
Βάλε και το Ηλεκτρομαγνητικό νέφος που μπαίνουμε σαν Ηλιακό σύστημα, τα τέλη του 2012-2013, με τις Ηλιακές σούπερ καταιγίδες που θα προκληθούν ώστε να μην αφήσει τίποτε όρθιο(μπλακ άουτ στο ηλεκτρικό, σεισμοί, τσουνάμι) πάνω στο πλανήτη, τότε το μέλλον όλων των τωρινών υπερδυνάμεων είναι όχι μόνο αβέβαιο αλλά και ανύπαρκτο!!

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Και, δηλαδή, αυτό τώρα είναι χαρμόσυνο νέο; Θα μπορούμε να λέμε "Χα! Δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι και οι Αμερικάνοι" και να αισθανόμαστε εθνικά υπερήφανοι που καταφέραμε να ομοιάσουμε με μία υπερδύναμη; Τελικά μάλλον έχει δίκιο ο axinosp: You have midnight αγαπητοί αναγνώστες!!!