Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ - ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ TV (20-4-2011)











2 σχόλια:

ανυπόμονος είπε...

Μπράβο στο ΚΡΗΤΗΤV, Μπράβο στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη και Μπράβο στον οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη. Είναι παρήγορο για το παρόν κι ενθαρρυντικό για το μέλλον, στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, να διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν Υγιείς, Άξιοι, Ικανοί και Τολμηροί Έλληνες που λένε τα πράγματα με τ' όνομά τους. Ίσως μάλιστα κάποτε κληθούν να βγάλουν τη χώρα από το τέλμα.

Τη στιγμή που και τα 5 πολιτικά κόμματα της Βουλής απορρίπτονται ως προδοτικά και πρακτορικά (κι όχι μόνον αυτά, αλλά και κάτι Ντοράκλες, κάτι Κουβέληδες, κάτι Οικολόγοι, κάτι Σπίθες, κλπ που θέλουν να μπουν κι αυτοί), υπάρχει η ελπίδα, αν προκύψει κάτι υγιές κι ακαπέλωτο, να γίνει κύμα πραγματικό κι αυτό είναι που τρέμει το "ελληνικό καθεστώς".

Το "ελληνικό καθεστώς" τρέμει επίσης τη λέξη "Δημοψήφισμα". Δημοψήφισμα σαν κι αυτό που έκαναν οι Ισλανδοί. Η λέξη "Δημοψήφισμα" είναι λέξη-τζιζ, λέξη-ταμπού, λέξη-απαγορευμένη για το πολιτικό κατεστημένο.
Να ερωτηθεί ο Λαός επί του μνημονίου, να ερωτηθεί αν συναινεί στην άρνηση πληρωμής του χρέους από ομόλογα, να ερωτηθεί αν συμφωνεί σε επιστροφή σε δραχμή. Να βγουν οι υποστηρικτές των διαφόρων απόψεων, να εκθέσουν τα επιχειρήματά τους, να δούμε κι εμείς ο Λαός τι μας συμφέρει τελικά..

ανυπόμονος είπε...

Εδώ : http://dimitriskazakis.blogspot.com/

κι εδώ : http://seisaxthia.blogspot.com/

η σημερινή απάντηση (Τετάρτη,27-4 2011) του Δημήτρη Καζάκη στη Σπίθα του Μίκυ.