Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Τα χθεσινά e-mails που κυκλοφόρησαν είχαν στόχο τα cds και όχι το χρηματιστήριο.

Όλοι φαντάζομαι ακούσατε ότι χθες κυκλοφόρησαν κάποια e-mails από τράπεζες του Λονδίνου, σύμφωνα με τα οποία μέσα στο σαββατοκύριακο πάμε για αναδιάρθρωση του χρέους. Η φήμη αυτή, όπως και η προηγούμενη του τορναδόρου από την Κρήτη….θυμάστε; ήταν αρκετή για να δημιουργήσει τον απαραίτητο πανικό σε μια αγορά που ούτως ή άλλως έχει πάψει να λειτουργεί ως αγορά εδώ και αρκετούς μήνες.
Ο πραγματικός στόχος όμως δεν ήταν το χρηματιστήριο. Το χρηματιστήριο ήταν η «παράπλευρη απώλεια» ή το κουμπί του πανικού αν θέλετε, στη μάχη του στοιχήματος που παίζεται μέσω των ασφαλίστρων κινδύνου (cds) για τη χρεοκοπία της χώρας μας.
Μέσα στον Απρίλιο λοιπόν, λήγουν αρκετά από αυτά τα «καλόχαρτα» και επειδή η Ελλάδα δεν τους έκανε τη χάρη να πτωχεύσει έπρεπε να βρουν έναν τρόπο να τα ξεφορτωθούν. Όσο μεγαλύτερος ο πανικός, τόσο μεγαλύτερη η ζήτηση. Όσο μεγαλύτερη η ζήτηση, τόσο μεγαλύτερη η τιμή.
Η εκστρατεία μάλιστα εύρεσης υποψήφιων αγοραστών- θυμάτων, έχει ξεκινήσει από το Φεβρουάριο. Πατήστε ΕΔΩ να διαβάσετε πως προσπαθούν από τότε να πλασάρουν το προϊόν τους.
Κλείστε λοιπόν τα αυτιά σας στις σειρήνες και εμπιστευτείτε λίγο περισσότερο το ένστικτο και τις γνώσεις σας.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
arkoudanews
Σημ.axinosp:Ένα μόνο θα πω όταν φωνάζεις συνέχεια λύκος-λύκος, κάποια στιγμή ο λύκος θα εμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένεις.
Πολλοί περιμένουν να δηλώσει πτώχευση ή στάση πληρωμής χρέους η Ελλάδα, αυτό δεν θα γίνει δυστυχώς(!!) , αλλά να περιμένετε την χώρα όπου έχει έδρα η CitiGroup να πτωχεύσει σε κάνα μήνα το πολύ δίμηνο!!!!
Αμερική πες αλεύρι η χρεοκοπία σε γυρεύει !!
Σε λίγο όταν σου πετάξει στα μούτρα τα κωλόχαρτα δηλαδή τα δολάρια η Κίνα μαζί με την Ιαπωνία και ίσως η Ινδία να δούμε τι ωραία θα πέφτουν στο κενό από τους επάνω ορόφους οι χρηματιστές της Wall Street με την βοήθεια πολιτών βέβαια!!
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

PRWTOY XREWKOPHSEI H EDRA THS CITI, THA XREWKOPHSEI TO PORNEIO TOY 4ou RAIX STHN FRAGKFOYRTH,KAI TO KONKLAVIO TWN BRYXELLWN,POY DEN EKLEGONTAI APO KAMMIA LAIKH EYRWPAIKH ENTOLH,WS EK TOYTOY PROKEITAI GIA MIA KLIKA EGKATHETWN,EXTHRWN THS DHMOKRATIAS KAI THS KOINWNIAS.