Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η διαχειρίστρια εταιρία του πυρηνικού εργοστασίου Φουκουσίμα- Νταϊτσί, ανακοίνωσε ότι μία εργαζόμενη σε αυτό έχει εκτεθεί σε υψηλότερα επίπεδα ραδιενέργειας από τα επιτρεπτά στην Ιαπωνία.

Το επίπεδο της ραδιενέργειας στη γυναίκα μετρήθηκε στα τέλη Μαρτίου και βρέθηκε ότι είναι 17.55 μιλισίβερτ ξεπερνώντας το επιτρεπτό νόμιμο όριο των πέντε μιλισίβερτ για μία περίοδο τριών μηνών, ανακοίνωσε η εταιρία TEPCO.

Ωστόσο, η εταιρία προσθέτει ότι αυτό δεν αναμένεται να προκαλέσει κάποια βλάβη στην υγεία της γυναίκας.

Η γυναίκα εργάστηκε στους χώρους του εργοστασίου μετά την καταστροφή του ως συνέπεια του σεισμού και του τσουνάμι στις 11 Μαρτίου, μετέδωσε το πρακτορείο Jiji Press επικαλούμενο την TEPCO.

Η κυβερνητική Υπηρεσία Πυρηνικής και Βιομηχανικής Ασφαλείας ανακοίνωσε ότι η εργαζόμενη είναι η πρώτη γυναίκα που εκτίθεται σε επίπεδα ραδιενέργειας που ξεπερνούν το επιτρεπτό όριο από τότε που ενέσκηψε η πυρηνική κρίση.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της TEPCO, η γυναίκα ενδέχεται να εισρόφησε ραδιενεργά υλικά την ώρα που έβγαζε την προστατευτική στολή και μάσκα κι ενώ βρισκόταν σε περιοχή όπου υπήρχε στο αέρα ραδιενεργή σκόνη, μετέδωσε το Jiji.

Η κυβέρνηση θέτει το όριο έκθεσης σε ραδιενέργεια για τις γυναίκες σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τους άνδρες λαμβάνοντας υπόψη και την πιθανότητα εγκυμοσύνης.

Το όριο συλλογικής έκθεσης σε ραδιενέργεια ανέρχεται σε 250 μιλισίβερτ τον χρόνο για τους άνδρες εργαζόμενους στο εργοστάσιο.

Την ίδια ώρα, τα σχολεία στην βορειο-ανατολική Ιαπωνία ξεκίνησαν να απομακρύνουν από τους προαύλιους χώρους τους, ποσότητες χώματος που έχουν μολυνθεί με ραδιενέργεια.

Η πόλη της Κοριγιάμα στην περιφέρεια της Φουκουσίμα ήταν η πρώτη που ξεκίνησε να απομακρύνει το μολυσμένο χώμα μετά την καταστροφή στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, μετέδωσε το Jiji Press. Από τότε υπάρχει διαρροή ραδιενέργειας από το εργοστάσιο.

Εργασίες για την αφαίρεση τριών εκατοστών από το μολυσμένο χώμα πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο που βρίσκεται περίπου 50 χιλιόμετρα δυτικά του εργοστασίου. Η ποσότητα αυτή θα μεταφερθεί σε χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων της πόλης.

Παράλληλα, η Nissan θα ελέγχει τα ανταλλακτικά των αυτοκινήτων προτού τα αποστείλει στην Ταϊβάν, για να καθησυχάσει τους πελάτες της, ανακοίνωσε η αυτοκινητοβιομηχανία.

Όλα τα αυτοκίνητα που θα ελέγχονται για ραδιενέργεια θα φέρουν αυτοκόλλητα στο κάτω δεξί μέρος του παρμπρίζ, που θα γράφουν «έλεγχος για ραδιενέργεια ΟΚ» αν τα επίπεδα ραδιενέργειας που θα εντοπίζονται σε αυτά θα είναι χαμηλότερα των επιτρεπόμενων 0.2 μιλισίβερτ, αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι αρχές της Ταϊβάν έχουν ενισχύσει τους ελέγχους τους στα ιαπωνικά προϊόντα μετά την πυρηνική κρίση που προκλήθηκε από το σεισμό και το τσουνάμι.

Μέχρι στιγμής, μόνο οι ρωσικές τελωνειακές αρχές έχουν ανακοινώσει ότι εντείνουν τους ελέγχους για ραδιενέργεια στα εισαγόμενα ιαπωνικά αυτοκίνητα μετά τον εντοπισμό μικρής ποσότητας ραδιενέργειας σε ορισμένα οχήματα που εισήλθαν στη χώρα από το λιμάνι του Βλαδιβοστόκ.
Αnt1
Σημ.axinosp: Εσεις θα αγοράζατε αυτοκίνητο που θα έγραφε "έλεγχος για ραδιενέργεια ΟΚ", μπα δε νομίζω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: