Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου 19/5/2012 της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ

Με την άδεια της ελληνικής προεδρίας και του σάπιου πολιτικού κατεστημένου του τόπου  μας, οι τοκογλύφοι - επικυρίαρχοι και η Μέρκελ  προσπάθησαν να επιβάλουν  τις επιθυμίες τους σαν εντολές και υποδείξεις προς τον ελληνικό λαό.
            Τις εντολές τους, τις μεταμφίεσαν σε φιλικές προτάσεις για να μετρήσουν αντιδράσεις και να έχουν χώρο για ενδεχόμενη υποχώρηση από τις απαιτήσεις τους.
            Οι ντόπιοι όμως δωσίλογοι τις εξέλαβαν σαν καθαρές εντολές και έσπευσαν «να συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις».
            Οι πονηροί αφέντες τους όμως, βλέποντας τις έντονες αντιδράσεις του ελληνικού λαού έκαναν πίσω, λέγοντας ότι ουδέποτε παρενέβησαν και άφησαν γυμνή από επιχειρήματα και εθνική αξιοπρέπεια την ελληνική Προεδρία.
            Το  Ε.ΠΑ.Μ. καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την προεδρία της ελληνικής Δημοκρατίας σαν εντολοδόχο ξένων δυνάμεων.
            Οι ενέργειες αυτές προσβάλλουν την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια του ελληνικού λαού, παραβιάζουν απροκάλυπτα το Σύνταγμα και πρέπει να αντιμετωπιστούν σαν ενέργειες δωσιλογισμού και υποταγής σε ξένους επικυρίαρχους.
            Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τα κόμματα του «αντιμνημονιακού» χώρου να κρατήσουν σαφή στάση απέναντι στα μνημόνια και τους τοκογλύφους και να εγκαταλείψουν τις υποχωρήσεις και τις παλινωδίες γιατί αυτά εκτρέφουν τις ελπίδες των εχθρών του ελληνικού λαού.
Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τον ελληνικό λαό να καταγράψει με αδρές γραμμές στην μνήμη του αυτούς που τον προδίδουν και να είναι σε συνεχή επαγρύπνηση. Οι ξένοι και οι ντόπιοι δυνάστες του δεν θα υποχωρήσουν και θα συνεχίσουν τα επικίνδυνα, για την πατρίδα μας, παιχνίδια τους.
            Το Ε.ΠΑ.Μ. θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή της πάλης για στήριξη των δικαιωμάτων του λαού και στον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία και ολόπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας.                                                                                                                                                        
Αθήνα 19/5/2012
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: