Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Παγώνουν λόγω εκλογών οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης


Παγώνουν οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης λόγω των εκλογών, αίτημα το οποίο είχε υποβάλει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Την απόφαση αυτή, η οποία ισχύει ώς τον σχηματισμό κυβέρνησης από τις νέες εκλογές, έλαβε κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το Ταμείο, η απόφαση ελήφθη παρά την προσπάθεια του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου να εξευρεθεί τρόπος συνέχισης της λήψης αποφάσεων για τις προσκλήσεις ενδιαφέροντος που είναι απλώς προπαρασκευαστικές πράξεις. Το ΤΑΙΠΕΔ στην ανακοίνωσή του σημειώνει ακόμη πως οι παρατηρητές που ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη εξέφρασαν την ανησυχία τους για την απόφαση του συμβουλίου.
Χθες το μεσημέρι, μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης ζήτησε, μεταξύ άλλων, να παγώσει κάθε διαδικασία σχετικά με την πώληση της δημόσιας περιουσίας. Ειδικότερα, όπως είπε, επισήμανε πως είναι ιδιαίτερα κρίσιμο να σταματήσει κάθε διαδικασία στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, καθώς και σχετική προετοιμασία για την μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου σε αυτό.
.......
Πάγωσαν οι ιδιωτικοποιήσεις, αλλά όχι τα μέτρα για μισθούς - συντάξεις με πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ
Στη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι πολιτικοί αρχηγοί δέχθηκαν, έστω και με "βαριά καρδιά" την πρόταση Τσίπρα να "παγώσουν" μέχρι τις εκλογές οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης της δημόσιας περιουσίας. Οι αρχηγοί του Μνημονίου, όμως, απέρριψαν την πρόταση να παγώσουν και τα μέτρα περικοπής μισθών και συντάξεων και διάλυσης των εργασιακών σχέσεων.
Σημ.axinosp:Στους γιατρούς να τα φάτε προδότες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: