Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Νέο Αριστερό Ρεύμα: Πρώτες εκτιμήσεις για τις εκλογές της 6ης Μάη 2012

Ο παραδοσιακός δικομματισμός, οι βασικοί πυλώνες της αστικής πολιτικής, δέχθηκαν ισχυρότατο πλήγμα και γι’ αυτό το σύστημα αναζητεί την ανασυγκρότησή του. Για πρώτη φορά η αντικαπιταλιστική και επαναστατική Αριστερά αποτελεί κι εκλογικά μια διακριτή και ανερχόμενη δύναμη. Δημιουργείται μια ρευστή πολιτική κατάσταση, προκαλούνται  δυσκολίες στην προώθηση της αντεργατικής επίθεσης καθώς δεν προκύπτει «σταθερή κυβέρνηση». Ανοίγει  δρόμος για πιο ενεργητική παρέμβαση των εργαζομένων και του λαού, ενώ θα ορθωθούν κρίσιμα πολιτικά διλήμματα για όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς.
Σημ.axinosp:Τι σημαίνει...ανοίγει ο δρόμος για πιο ενεργητική παρέμβαση των εργαζομένων και του λαού, σε απλά Ελληνικά ντού όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ, για να πιάσουμε μια θεσούλα με τις άλλες συνιστώσες στα κονδύλια των ΜΚΟ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: