Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΣΕΒ: "ΠΑΣΟΚ - ΝΔ πρωταγωνιστές του φαύλου κομματικού παρελθόντος"

Με συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να γίνει μια κυβέρνηση συνεργασίας, καθώς θα πρέπει να επιδιωχθούν καινούριοι όροι αντιμετώπισης της Ελλάδας στην ΕΕ, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

Ο κ. Δασκαλόπουλος τόνισε ότι η μοναδική εναλλακτική θα πρέπει να είναι οι επαναληπτικές εκλογές.

Εντύπωση προκάλεσαν οι χαρακτηρισμοί του κ. Δασκαλόπουλου για τα δύο μεγάλα κόμματα, αποκαλώντας τα "πρωταγωνιστές του φαύλου κομματικού παρελθόντος".

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ τόνισε ότι θα πρέπει να δοθεί στη χώρα νέα κατεύθυνση και να αναδημιουργηθεί ένα νέο πολιτικό σύστημα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
Σημ.axinosp:Ζήτω ο κωλοτουμπισμός και I Love Τσίπρας, βλέπεις ότι δεν μπόρεσε το σύστημα να περάσει με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, καλείται η χρυσή εφεδρεία ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΕΝΟΥ να το καταφέρει, θα πέσει και ολίγο σκηνικό τρόμου με ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όλοι θα τρέχουν στις φτερούγες του ΣΥΡΙΖΑ να τους σώσει.
Ήδη η μισή ΑΝΤΑΡΣΥΑ ναι οι επαναστάτες του γλυκού νερού που μας είχαν ζαλίσει τα αρχίδια στο ΕΠΑΜ, τους προηγούμενους μήνες με τα Μαρξιστικά τους παπαρολογήματα, με το πρώτο μπου που τους κάνανε σε εκλογικά τμήματα την Κυριακή οι Χρυσαυγίτες, διασπάστηκε και προσχωρούν πανικόβλητοι στο Τσίπρα, ξεχνώντας ιδεολογικές διαφορές ...χαχαχα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: