Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Η επιστροφή της κατάρας Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ την διεκδικεί και η Μπαρτσελόνα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως η κυρία Μπακογιάννη όχι μόνο θα επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία αλλά και θα παντρευτεί τον Αντώνη Σαμαρά, αφού πρώτα πάρουν και οι δυο τους διαζύγιο.

Η κυρία Μπακογιάννη και ο κ. Σαμαράς ήθελαν να παντρευτούν εδώ και χρόνια αλλά το πρόβλημα ήταν η μαμά της Ντόρας που δεν ήθελε τον Αντώνη.

Στις προηγούμενες εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τους Έλληνες πολίτες αυτοδυναμία και τελικά βρέθηκε αγκαλιά με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ας προσέξει ο κ. Σαμαράς τι θα ζητήσει σε αυτές τις εκλογές από τους Έλληνες γιατί μπορεί να βρεθεί με καμιά καμπούρα.
Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: