Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Χαμός στο facebook με την απάντηση της Ρεπούση για το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων



Τι απαντά η ίδια στα όσα γράφονται και πως σχολιάζει το θέμα η Δημοκρατική Αριστερά.
Σάλος έχει προκληθεί στα social media, καθώς αναδημοσιεύονται διαρκώς αναρτήσεις που φέρουν την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση να αποχώρησε από την Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν ο Βύρων Πολύδωρας ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Η κ. Ρεπούση φανερά ενοχλημένη από τη διάσταση που πήρε το θέμα και το σάλο που προκλήθηκε στο facebook, η ίδια έγραψε στο προφιλ της το εξής: "Θα παρακαλούσα πολύ όσοι και όσες θέλετε να ανταλλάξετε τις απόψεις σας για το ζήτημα της γενοκτονίας των Ποντίων, να το κάνετε από τη δική σας σελίδα. Να πάψετε να με ενοχλείτε".
Το όλο θέμα φαίνεται πως πήρε διαστάσεις όταν δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού έγραψε στο twitter του ειρωνευόμενος την κ. Ρεπούση ότι μάλλον θα θυμήθηκε πως είχε κάποια δουλειά την ώρα που η Βουλή τηρούσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Ποντίων.
Η κ.Ρεπούση έγινε γνωστή και από το βιβλίο ιστορίας της Στ’ δημοτικού με τον περίφημο ”συνωστισμό” που έγινε στην Σμύρνη, αφού ήταν μία από τους συγγραφείς του βιβλίου αυτού.
Σήμερα η Δημοκρατική Αριστερά με ανακοίνωση της τονίζει ότι : “σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ τίμησε με «ενός λεπτού σιγή»  τη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού. Η απουσία κάποιων από τους βουλευτές της οφείλεται σε καθαρά πρακτικούς λόγους.

Η βουλευτής Α’ Πειραιά, Μαρία Ρεπούση, με αφορμή τα όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται δήλωσε τα εξής:  «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί»

2 σχόλια:

herrk είπε...

"πρακτικούς λόγους"

είναι πασιφανές ότι είχε πάει για κατούρημα

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ.
ΦΟΥΜΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΗΔΩΝ(ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ/ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ,ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ)