Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Το οριζόντιο «κόμμα της δραχμής»...Υπάρχουν δυστυχώς αρκετοί που σε αυτή την προεκλογική περίοδο και σε αυτή την ιστορική περίσταση δεν σέβονται τις μεγάλες θυσίες που έκανε και κάνει ο ελληνικός λαός. Υπάρχουν δυστυχώς πολλοί που παίζουν «εν ου παικτοίς» και μάλιστα με νοθευμένα ζάρια, στις πλάτες του ελληνικού λαού, είτε γιατί έχουν ως στόχο τον κομματικό τους εγωισμό και τη δήθεν αυτοδυναμία, είτε επειδή έχουν μία ταπεινή μικροκομματική επιδίωξη να ενισχύσουν τα ποσοστά τους.
Λένε δυστυχώς ωμά πολιτικά ψέματα. Προτείνουν το απολύτως αδύνατο, οδηγούν την Ελλάδα στην πτώχευση, τους Έλληνες στη φτώχεια, την πατρίδα μας στη δραχμή.
Το οριζόντιο «κόμμα της δραχμής», δυστυχώς υπάρχει και είναι αυτό το «κόμμα» ο πραγματικός μοχλός της διαπλοκής και ο εκφραστής των πιο ακραίων κερδοσκοπικών συμφερόντων, δηλαδή αυτών που έβγαλαν τα ευρώ τους στο εξωτερικό και περιμένουν στη γωνία για να αγοράσουν φτηνά την Ελλάδα της δραχμής. Και αυτό είναι το τραγικό που μπορεί να συμβεί σε βάρος των πιο φτωχών, των πιο αδύναμων, σε βάρος του παραγωγικού ιστού της χώρας, σε βάρος της μεσαίας Τάξης.....
ΠΑΣΟΚ
Σημ.axinosp:Πέστο και μας έσκασες ...Ε.ΠΑ.Μ. και από Δευτέρα στη Βουλή, θα τα πούμε από κοντά τα δύο λογάκια λαμόγιο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: