Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

ΥΠΕΣ: Μπορεί να υπάρξει αλλοίωση των αποτελεσμάτων αλλά από τους ... Anonymous!
Λίγες ώρες μετά την απαίτηση του ΣΥΡΙΖΑ να παρασχεθεί πληροφόρηση για τον τρόπο συλλογής και έκδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων της Κυριακής, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος, η κυβέρνηση βρήκε από πού προέρχεται ο κίνδυνος αλλοίωσης και μη ορθής μετάδοσης του εκλογικού αποτελέσματος: Aπό … τους Anonymous!Kαι αξιωματούχοι του υπουργείου Εσωτερικών που ελέγχεται φυσικά 100% από τις δυνάμεις της τρόϊκας συγκάλεσαν έκτακτη σύσκεψη με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ για να πάρουν μέτρα να αντιμετωπίσουν τους Anonymous που υποτίθεται ότι μπορεί να προσβάλουν το κεντρικό σύστημα συλλογής και έκδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.
«Περισσότερο τη νοημοσύνη μας προσβάλουν με αυτό» σημείωνε στο defencenet.gr ειδικός δικτύων που στο παρελθόν έχει εργαστεί για την Singular στην έκδοση εκλογικών αποτελεσμάτων. «Το σύστημα είναι κλειστό και δεν επιδέχεται «παρεμβολές» παρά μόνο εκ των έσω. Είναι μια καλή δικαιολογία για να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα αν θέλουν», σημειώνει ο συγκεκριμένος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε το πρωί να  παραχωρηθούν σε όλα τα κόμματα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων ISO27001:2005 που έχει ζητηθεί από το υπουργείο εσωτερικών να τηρεί η εταιρεία Singular.
Για τη σωστή τήρηση, σημειώνουν, πρέπει να υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένο κέντρο πιστοποίησης ISO.
Επίσης ζήτησαν να τους γνωστοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν τα κόμματα πρόσβαση στα στοιχεία που αναφέρονται στην Πολιτική Ασφάλειας (audit trail, συστήματα καταγραφής) το βράδυ των εκλογών την ώρα που θα γίνεται η καταχώρηση των αποτελεσμάτων.
Σε απάντηση της κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ, το υπουργείο Εσωτερικών παραδέχθηκε ότι το σύστημα ... μπορεί να καταρρεύσει (!), αλλά από επίθεση των … Anonymous, οι οποίοι βέβαια ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν προχωρήσει σε τέτοια ενέργεια ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο εξωτερικό τόσο για πολιτικούς λόγους, όσο και για τεχνικούς.
Θα μπορούσε όμως να είναι μια καλή δικαιολογία για να τιναχθεί στον αέρα η διαδικασία συλλογής και έκδοσης αποτελεσμάτων, αν τα αποτελέσματα δεν είναι αρεστά στην τρόϊκα.
Μάλιστα διαρρέεται ότι την προσπάθεια προστασίας του ηλεκτρονικού συστήματος του Υπουργείου Εσωτερικών παρακολουθεί στενά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ..
Κανονικά τόσο ο υπουργός Εσωτερικών Τ.Γιαννίτσης, όσο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδης θα έπρεπε να αντικατασταθούν από υπηρεσιακούς υπουργούς και αργά τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατάλαβαν ότι η τρόϊκα και οι εγχώριοι συνεργάτες της είναι ικανοί για όλα.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: