Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Κατέρρευσε η Καταλονία - βόμβα στα θεμέλια της ΙσπανίαςΓια αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεων της αυτόνομης περιφέρειας, στο τέλος του μήνα, έκανε λόγο ο κυβερνήτης της Καταλονίας Άρτουρ Μας....Η Καταλονία, είναι η πλουσιότερη περιοχή της Ισπανίας με Ακαθάριστο Εθνικό Προϊών που ξεπερνά το αντίστοιχο ελληνικό. Η αυτόνομη περιφέρεια πρέπει να πληρώσει εντός του έτους 13 δισ. ευρώ, το 25% των οποίων ανήκει σε μικροομολογιούχους της περιοχής.

Ο κ. Μας τόνισε, «δεν μας ενδιαφέρει πως θα γίνει αυτό, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε σε πληρωμές στο τέλος του μήνα. Η οικονομία δεν μπορεί να ανακάμψει αν δεν πληρώνεις τους λογαριασμούς σου», είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, το πρωί της Παρασκευής, ανεστάλη η διαπραγμάτευση των μετοχών της ισπανικής τράπεζας Bankia στο Χρηματιστήριο της Μαδρίτης, «εξαιτίας παραγόντων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν» τις μετοχές της.

Η τράπεζα αναμένεται να ζητήσει οικονομική βοήθεια, περισσότερα από 15 δισ. ευρώ.
Η Καταλονία αντιπροσωπεύει το 1/5 της ισπανικής οικονομίας.

Planet-Greece
Σημ.axinosp:Άρχισε;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: