Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Προκαλεί και πάλι η Bild… Καλεί τους Γερμανούς να αλλάξουν τα ελληνικά ευρώ γιατί θα μετατραπούν σε δραχμές…


Νέο ανθελληνικό παραλήρημα από τη γερμανική εφημερίδα Bild σήμερα, αφού αυτή τη δορά προτρέπει τους Γερμανούς να ανταλλάξουν άμεσα τα ελληνικά ευρώ με γερμανικά.
Σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, τα ελληνικά ευρώ, δηλαδή αυτά που ο σειριακός τους αριθμός ξεκινά με το γράμμα Υ, θα μετατραπούν αμέσως σε δραχμές και θα χάσουν κάθε αξία, αναφέρει η Bild. Μάλιστα, επικαλείται εκτιμήσεις του επιστημονικού συμβούλου του υπουργείου οικονομικών της Γερμανίας Charles Blankart, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι τα ελληνικά ευρώ θα μετατραπούν αυτομάτως σε εθνικό νόμισμα της Ελλάδας και αξία τους θα είναι μηδενική για όσους Ευρωπαίους κατέχουν τέτοια ευρώ.
Καλεί λοιπόν τους Γερμανούς, και τους άλλους Ευρωπαίους να ανταλλάξουν άμεσα αυτά τα νομίσματα για να μην χάσουν την χρήματα τους…
www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Έχουν λαλήσει οι Γερμαναράδες με το ΣΥΡΙΖΑ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: