Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι κάνει ο Καζάκης? Γιατί τα βάζει με τον Γλέζο? Ντρέπομαι...

http://www.youtube.com/watch?v=VkGGaxB2nN4&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Ποιό Γλέζο ρε παιδιά...Αφήστε τις δυνάμεις που έχει η χώρα να την αναδομήσουν άμμεσα,αφήστε τους νέους ανθρώπους με τις γνώσεις και το πάθος τους να εξελίξουν κάθε τομέα της κοινωνίας μας ,έχετε κολλήσει στους Γλέζους και τους Μίκηδες...
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια,αφήστε τον Παπαθεμελή να αναδομήσει την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

τελικα μαζι με την παπαρηγα
ο καζακης βαζει φωτια στο αντιμνημονιακο στρατοπεδο.
και εαν ο καμμενος εχει στους αν.ελ. στελεχη της νδ που ψηφισαν μνημονιακα, ο καζακης εχει τον παπαθεμελη,που υπηρξε στελεχος ενεργο της πασοκικης πανουκλας που καταληστεψε και χρεωκοπησε την χωρα.
οταν κατεβαινεις με αντιμνημονιακη ρητορικη, και χτυπας αντιμνημονιακους,κατι βρωμαει.
μηπως ειναι καζακης και παπαρηγα ο δουρειος ιππος των μνημονιακων δυναμεων στην αντιμνημονιακη πανστρατια που εισηγουνται
τσιπρας και καμμενος?

Ανώνυμος είπε...

Είναι αντιμνημονιακός ο Καζάκης; Παραμονές των εκλογών “θυμήθηκε” ότι ο Καμμένος του έδινε “χρήματα” για να συνεργαστούν; Ακόμα κι αυτό να συνέβαινε, δεν το αποκαλύπτεις αυτήν την κρίσιμη για τη μάχη στιγμή. Ακόμα κι αν ο Καμμένος είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, περιμένεις μετά τις εκλογές για να το αποκαλύψεις. Γιατί; …Γιατί αυτήν την ώρα πολεμάει “δίπλα” σου …Γιατί αυτήν την ώρα κυριαρχεί η προτεραιότητα του πολέμου. Δεν είναι δυνατόν σε μια κρίσιμη “ενέδρα”, όπου απαιτείται απόλυτη ησυχία, ν’ αρχίσεις να μαλώνεις και να φωνάζεις σ’ αυτόν που “ρεύτηκε” δίπλα σου. Ακόμα κι αν σε ενόχλησε απίστευτα, κάνεις υπομονή, γιατί είναι δευτερεύον αυτό το οποίο θα κερδίσεις μπροστά σε αυτό το οποίο θα χάσεις.
Κάτι τέτοιο έκανε ο Καζάκης σήμερα. Πραγματοποιεί μία πράξη, η οποία αποτελεί μνημείο βλακείας σε φυσιολογικές συνθήκες, αλλά αποτελεί έγκλημα προδοσίας σε συνθήκες πολέμου. Όμως, επειδή βλάκες δεν υπάρχουν σε τέτοιον βαθμό, είναι προφανές ότι κάτι άλλο συμβαίνει …Ο Καζάκης απλά αναγκάστηκε να στερηθεί την “κάλυψή” του. Οι φλέγουσες ανάγκες των αφεντικών του τον ανάγκασαν ν’ “αποκαλυφθεί”. Τα νούμερα δεν τους βγαίνουν και παίζουν τα “ρέστα” τους. Ρισκάρουν να “κάψουν” τα πιο καλά “χαρτιά” τους. Ο Καζάκης εξαιτίας τους απέδειξε αυτό, το οποίο όλοι μας υποψιαζόμασταν …Απέδειξε ότι είναι ένας τυπικός σταλινικός χαφιές. Αποκαλύφθηκε, όχι επειδή ο ίδιος είναι βλάκας, αλλά επειδή τα περιθώρια του δικομματισμού είναι πολύ “στενά” και ο δικομματισμός δεν έχει την πολυτέλεια να προστατεύει τους χαφιέδες του. Ο Καζάκης μπορεί να μην τα “πήρε” από τον Καμμένο, όπως ισχυρίζεται, αλλά σίγουρα τα “πήρε” από τον δικομματισμό, προκειμένου να κάνει ζημιά στον Καμμένο.
…Να κάνει ζημιά στον Καμμένο, ο οποίος κατά τη μαρτυρία του προσπάθησε να τον “δωροδοκήσει”. Ομολογουμένως μια τέτοια “δωροδοκία” είναι μάλλον πρωτοφανής για τα παγκόσμια χρονικά. Για τι ακριβώς θα του έδινε χρήματα ο Καμένος; Θα του έδινε χρήματα, για να κάνει αυτό, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα έκανε από μόνος του; Μήπως θα του έδινε χρήματα για “μεταγραφή” στο κόμμα του σε μια εποχή που όλη η στρατηγική των εχθρών του είναι να του αποδώσουν αριστερή “ταυτότητα”, προκειμένου να τον εξουδετερώσουν; Έστω όμως κι έτσι. Εφόσον αυτό, το οποίο καταγγέλλει ο Καζάκης, ήταν τόσο σημαντικό όσο αφήνει να εννοηθεί, γιατί το αποκαλύπτει τώρα ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές και όχι στον πραγματικό χρόνο που αυτό έλαβε χώρα; Ως εκπαιδευμένος από τους καλύτερους δασκάλους του Περισσού συνωμότης, γιατί δεν την “έστησε” στον Καμμένο, ώστε να μεγιστοποιήσει τη ζημιά του;
Όμως, ο χαφιές Καζάκης δεν σταματά σ’ αυτήν την καταγγελία. Ως γνήσιος σταλινικός χαφιεδοπρακτορίσκος, συνεχίζει στα γνώριμα γι’ αυτόν “μονοπάτια” …Στα γνώριμα μονοπάτια της γκεμπελίστικης προπαγάνδας. Δεν προσπαθεί να θίξει μόνον την ηθική ακεραιότητα του Καμμένου, αλλά προσπαθεί να σκορπίσει τη θλίψη και την απογοήτευση στον βασικό πυρήνα των οπαδών του. Τι λέει; Ότι, τζάμπα κόπο κάνουν που τον στηρίζουν. Γιατί; Γιατί πολλοί, από τους πρώην νεοδημοκράτες βουλευτές, οι οποίοι στελεχώνουν σήμερα το κόμμα του Καμμένου, μετά τις εκλογές θα το εγκαταλείψουν, για να “επιστρέψουν” στη Ν.Δ.. Αυτό από πού το γνωρίζει ο “καλύτερος οικονομολόγος” της χώρας; Μήπως εκτός από “καλύτερος οικονομολόγος” της χώρας είναι και ο “καλύτερος προφήτης” της χώρας; …Ή μήπως είναι τίποτε άλλο …πιο γήινο;

απο το κείμενο Τελος εποχης του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Nαι βρε,ψηφίστε Καμμένο και περιμένετε να παλέψουν αντιμνημονιακά....Εκτός από τον Μαριά,όλοι οι άλλοι στους ανεξάρτητους Ελληνες ,είναι ίδιοι ακριβώς με τους Πασόκους και ΝΔ.Δεν έχετε καταλάβει τίποτα,δυστυχώς,η Ελληνες είναι χαμένοι από χέρι γιατί η μαλακία πάει σύννεφο.Ο Καζάκης νευρίασε με τον Γλέζο,γιατί λόγω του κύρους του,θα μπορούσε να ενώσει πολλούς Ελληνες εναντίον όλων αυτών που συμβαίνουνε στην χώρα και πιστεύει ότι λένε μαλακίες όλοι αυτοί που λένε ότι θα διαπραγματευτούνε μέσα στην ΕΕ.Είναι κοροιδία αυτό,μέσα στην ΕΕ,δεν θα είμαστε ποτέ ανεξάρτητοι και δεν θα μπορούμε να έχουμε πραγματική ανάπτυξη,αλλά πρέπει να υποφέρουνε χιλιάδες Ελληνες για να το καταλάβουνε,η έλλειψη γνώσης και τα σκυλάδικα,έχουν αποβλακώσει τον Ελληνα.Ετοιμαστείτε για πολύ πόνο,γιατί μυαλό δεν έχει η πλειοψηφία των Ελλήνων και δεν έχουνε καταλάβει πια είναι η ΕΕ και φτιάχτηκε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των τραπεζιτών και των πολυεθνικών,τους λαούς τους έχουνε γραμμένους.Έίναι δυνατόν να είναι υπέρ των Ελλήνων αυτοί που τόσα χρόνια ήτανε σε αυτές τις κυβερνήσεις,τι κάνανε τόσα χρόνια...τίποτα ,ξαφνικά ξυπνήσανε,για να κοιμήσουνε εσάς.Σε λίγο οι λογικοί Ελληνες θα ψάχνουν χώρα για να φύγουνε,όχι για δουλειά,αλλά γιατί δεν θα αντέχουνε άλλο την βλακεία των υπολοίπων.