Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Πανικός στους τραπεζίτες για το ευρώ - Έκτακτη διάσκεψη


Έκτακτη διατραπεζική σύνοδο σε επίπεδο προέδρων κεντρικών τραπεζών, συγκαλεί ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Βρετανίας, με επίκεντρο την παγκόσμια κρίση χρέους και την κλιμάκωση του «προβλήματος» των οικονομιών της Ευρωζώνης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Mail On Sunday», η Σύνοδος αυτή θα είναι άτυπη. Θα συζητηθεί - τι άλλο; - η προϊούσα κατάρρευση της ευρωζώνης.
Ο οικοδεσπότης, Βρετανός τραπεζίτης Μέρβιν Κινγκ, θα φιλοξενήσει στο Λονδίνο τον Μάριο Ντράγκι, διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, και τον κ. Zhou Xiaochuan, επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Κίνας!
Το γεγονός ότι συγκαλείται τέτοια σύσκεψη σε μια τέτοια χρονική στιγμή δείχνει την κρισιμότητα της κατάστασης.
Σε όλο αυτό το σκηνικό η Ελλάδα δεν αποτελεί παρά ένα μικρό μέρος: Η πτώχευση της Καταλονίας (το 3,5% της ευρωζώνης είναι η καταλονική οικονομία ενώ η Ελλάδα είναι το 2%) το 1,9 τρις ιταλικού χρέους, το 1,5 τρις ευρώ του ισπανικού τραπεζικού χρέους, είναι απείρως δυσκολότερα προβλήματα...
Mάλλον το ερώτημα "εντός ή εκτός του ευρω" για την Ελλάδα έχει ξεπεραστεί από τα γεγονότα. Ίσως βιώνουμε το ρέκβιεμ όλης της ευρωζώνης...
Σημ.axinosp:Όταν κάποιοι σαν τον Καζάκη μήνες πριν έλεγαν ότι, από 15 Μάη αρχίζει η κατάρρευση της Ευρωζώνης, νομίζατε ότι το έλεγε αλληγορικά!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο καζακης εχει απολυτο δικιο απο την μονεταριστικη αποψη του θεματος.αλλου τα εχει κανει μανταρα.

στο μετρο παντως που οι ελληνες πολιτες-μαλλον βρωμιαρηδες δουλοπαροικοι σκλαβοι της εκτ-
ακομη δεν εχουν παρει χαμπαρι την αιτια της καταστροφης τους, ειναι αξιοι της μοιρας τους.