Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

DEBATE ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ CODER! "Ευρώ ή Δραχμή;" Την Δευτέρα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Την Δευτέρα 21 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" τίθεται το ερώτημα "Ευρώ ή Δραχμή;". Αν θέλεις να λάβεις μέρος και να θέσεις το ερώτημά σου ζωντανά στο στούντιο...
της εκπομπής, μπορείς να καλέσεις στο 211 200 8200 ή να στείλεις e-mail στο enikoslive@gmail.com αναγράφοντας το όνομα και τον αριθμό του τηλεφώνου σου.

Anti-ntp

Δεν υπάρχουν σχόλια: