Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Συγχώνευση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ;


«Μαντρώνει» τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Ευ. Βενιζέλος σε μία προσπάθεια να κρατήσει το κόμμα του ενωμένο, παρά τα όποια εκλογικά αποτελέσματα της 17ης Ιουνίου.
Στο σημερινό σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ υπάρχει, αν και όπως γράφει η Παρασκευή + 13, δεν ξεδιπλώνεται λόγω της εκλογικής μάχης που θα δοθεί αυτοτελώς, ένα σχέδιο που προβλέπει τη συγχώνευση του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ, ώστε να δημιουργηθεί ένας ενιαίος και ευρύτερος σοσιαλδημοκρατικός φορέας που θα έχει τη δυνατότητα δυναμικότερης παρέμβασης στις πολιτικές εξελίξεις.
Εδώ και μήνες όπως συμπληρώνει η εφημερίδα, από την εποχή της ηγεσίας Παπανδρέου, το κόμμα του Φώτη Κουβέλη αποτελεί το «χαϊδεμένο παιδί» της Ιπποκράτους.
Τα δύο κόμματα εάν και σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο είχαν διαφωνίες, έδειξαν να συνεργάζονται άριστα σε ειδικούς τομείς, όπως εκείνος της Αυτοδιοίκησης, ενώ ακόμη και σήμερα υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη ΔΗΜΑΡ.
Σημ.axinosp:Να το δώ κι'αυτό !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: