Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Αλ. Τσίπρας: Καταστροφική η έξοδος από το ευρώ

«Καταστροφική» χαρακτηρίζει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αν και θεωρεί άκυρο το μνημόνιο, σε συνέντευξή του στο CNBC
Ο κ.Τσίπρας δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ, λέγοντας ότι είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί με την τρόικα, προκειμένου να διασφαλίσει την παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνης. 

Πάντως, δηλώνει αντίθετος στα μέτρα λιτότητας, επισημαίνοντας ότι διαφωνεί πλήρως με την «καρδιά» του μνημονίου. 
Σε άλλη συνέντευξή του στο Associated Pressεπαναλαμβάνει την αντίθεσή του με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, λέγοντας ότι θα καταστρέψει όχι μόνο τη χώρα, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη. 

Παράλληλα, επανέλαβε ότι τα μέτρα λιτότητας είναι πολύ αυστηρά και πρέπει να αλλαχθούν. 

Είπε ακόμα ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ, η εντολή του λαού είναι κόκκινη γραμμή και δεν πρέπει να αγνοηθεί. Όπως τόνισε «οι Έλληνες έδωσαν μία ξεκάθαρη εντολή να ακυρωθούν τα αυστηρά μέτρα λιτότητας που τα τελευταία 2,5 χρόνια μας οδήγησαν σε καταστροφή. Αν δεν τηρηθεί αυτός ο βασικός όρος που θέτουμε στη διαπραγμάτευση, είναι ξεκάθαρο ότι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην συμμετάσχουμε στην κυβέρνηση».

Στο μεταξύ, σήμερα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί στο Παρίσι με τον υποψήφιο της γαλλικής ριζοσπαστικής Αριστεράς στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, Ζαν Λικ Μελανσόν. 
Skai
Σημ.axinosp:Ο κωλοτουμπισμός καλά κρατεί !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: