Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Πρόταση για εκλογική συνεργασία του Στέφανου Μάνου στον Ευάγγελο Βενιζέλο!

Πρόταση για κοινή κάθοδο στις νέες εκλογές έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Δράσης, Στέφανος Μάνος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο κ. Μάνος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Βενιζέλο και του έθεσε την πρόταση για συνεργασία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως δεν έχει απαντήσει ακόμα ενώ στελέχη της Ιπποκράτους αποτρέπουν τον κ. Βενιζέλο από το να δεχθεί μια τέτοια συνεργασία.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Δράσης με ανακοίνωσή του την Τετάρτη είχε τονίσει: «Με αφορμή διάφορα φανταστικά δημοσιεύματα που με αφορούν, διευκρινίζω ότι κατά την άποψη μας προέχει να κυβερνηθεί αμέσως και αποτελεσματικά η χώρα, προς τη σωστή κατεύθυνση, για το γενικό καλό. Αν όμως δεν αποφευχθούν οι εκλογές, θα βοηθήσουμε με τη δύναμη που μας δίνει το μικρό μας ποσοστό στις εκλογές, να δημιουργηθεί ένα νέο μεγάλο ενιαίο φιλευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέτωπο (Δράση, ΔΗΣΥ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ.) που θα αντιπαρατεθεί στις δυνάμεις που, αρνούμενες την πραγματικότητα, μας οδηγούν αναποφεύκτως έξω από την Ευρώπη.»

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
Σημ.axinosp:Όλα τα λαμόγια του μνημονίου μαζί !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝΕ.
ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΙΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΡΟΚ ΟΡΤΟΝΤΟΞ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ.
ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.